У нас вы можете посмотреть бесплатно Lisicarke na ovaj nacin sigurno niste probali. Gulaš na lovacki nacin/pffiferlinggulasch или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
dragi moji,hvalavam od srca sto me pratite❤ Danas vas castim gulasom od lisicarki. za ljubitelje ljute hrane kao hrane na lovacki nacin ovo je pun pogodak. Obavezno probajte! Ispod cu napisati sta sam sve stavila a vi samo kolicinu prilagodite vama. Savjet: ne pravite velike kolicine da ostaje,jer je poznato da gljive nije dobro ponovo podgrijavati i jesti. sastojci: oko 800gr lisicarki 3 glavice crvenog luka 5 do 6 cehna bijelog luka 2-3 kasike sirceta 1 kasika paprika koncentrat (po zelji ljuta) ili paradajz koncentra persuna muskatnog orasnica 2- 3 prstohvata kocka za supu( govedja ili povrtna) biber po potrebi sol za kraj ,kasika pavlake i malo vrhnja za kuhanje 🇩🇪🇩🇪🇩🇪 Zutaten: ca. 800g pfiferlinge 3 Zwiebeln 5 bis 6 Knoblauchzehen 2-3 Teelöffel Essig (balsamico) 1 Esslöffel Paprikamark (auf Wunsch scharf) oder Tomatenmark petersilie,Muskatnuss 2-3 Prise Suppenbrühe (Rind oder Gemüse) Pfeffer ggf. Salz zum Schluss ein Löffel Sauerrahm und etwas Kochsahne 🇬🇧🇬🇧🇬🇧 Ingredients: approx. 800g of chanterelles 3 onions 5 to 6 cloves of garlic 2-3 teaspoons vinegar (balsamic vinegar) 1 tablespoon paprika paste (hot on request) or tomato paste parsley, nutmeg 2-3 pinch Soup broth (beef or vegetable) Pepper, if necessary salt finish with a spoonful of sour cream and some cooking cream