У нас вы можете посмотреть бесплатно Am facut "Geantik" cu mama 👩👧 | Placinta cu carne - Reteta tatareasca 💙💛 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Buna, Continuam seria de retete tataresti, de data asta va arat cum am facut geantik cu mama, intr-o perioada in care a fost in vizita la mine, la Bucuresti. Geantik-ul este inca o placinta cu carne tatareasca, la cuptor. Ca de obicei, tatarii iubesc coca si tot ce tine de ea. Va mai surprinde ? Am filmat intr-un mediu relaxant si sincer sa va spun, marturisesc ca de fiecare data cand fac o reteta tatareasca si vorbesc cu bunica despre gramaje, o simt cum se enerveaza :)) dar bineinteles ca am cantarit tot si chiar daca am ramas cu carne extra, va las aici si o varianta, daca vreti sa faceti totul fix pe fix. Insa eu una prefer sa raman cu putina carne decat sa ma trezesc ca nu mi-a ajuns carnea pentru ultimele placinte. Ingrediente: Aluat - 46 buc geantik: 1 kg faina 50 g drojdie o lingurita zahar 400 ml apa 150 g iaurt grecesc 20 g unt topit 15-20 g sare o lingura ulei Umplutura carne: 1 kg carne / 800 g carne 4 cepe / 3 cepe sare piper Extra: 1 ou pentru uns susan ulei pentru lucru si pentru uns tava Frumusetea acestor placinte cu carne este ca puteti sa le faceti la dimensiunea sau sub forma pe care o doriti ! :) Va multumesc pentru vizionare. Cu stima, Merla.