У нас вы можете посмотреть бесплатно Fruit Ripening and Ethylene Workshop | Degreening Citrus | Mary Lu Arpaia или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this session from the Fruit Ripening and Ethylene Management Workshop, Dr. Mary Lu Arpaia (UC Riverside) focuses on citrus degreening—explaining how ethylene is used postharvest to enhance peel color development without affecting internal maturity. Learn about the science behind citrus coloration, how degreening chambers work, and best practices to improve marketability while preserving fruit quality. This video is ideal for growers, packers, and anyone involved in citrus postharvest handling. Watch the rest of this series for free on our YouTube channel, and check out our website for even more science-based postharvest resources and produce facts. Presenter: Dr. Mary Lu Arpaia, University of California, Riverside Keywords: citrus degreening, ethylene treatment, citrus ripening, postharvest citrus, peel color development, fruit ripening workshop, UC Riverside, degreening chamber, citrus handling, postharvest physiology