У нас вы можете посмотреть бесплатно How-to cook a pre-cooked ham with a smoker или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This video shows how a cook a pre-cooked ham on a smoker. The items needed to achieve this task are: Pre-cooked ham - shank or butt portions Mustard Choice of dry rub - I'm using a store bought called, "Pappy's" Smoker Charcoal Wood for smoking - I'm using hickory, but any wood from a fruit bearing tree Wireless meat thermometer Spray bottle with liquid for basting - I'm using Pepsi cola I'm smoking two hams - shank and butt portions. My smoker temp is about 225-230 degrees. My internal temp for my cooked hams is about 140 degrees. This task took a bit under 9 hours to complete, but it was well worth it. Please "like" the video if you have found it helpful. Thanks for watching.