• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Sharing my Mom’s family Gyoza recipe скачать в хорошем качестве

Sharing my Mom’s family Gyoza recipe 2 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Sharing my Mom’s family Gyoza recipe
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Sharing my Mom’s family Gyoza recipe в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Sharing my Mom’s family Gyoza recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Sharing my Mom’s family Gyoza recipe в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Sharing my Mom’s family Gyoza recipe

Ingredients 2 lbs of ground meet (mom usually does 1lb pork 1lb beef) Half bunch of garlic chives (cut them up small) 5 leaves of Napa Cabbage (cut small) 6 leaves of Cabbage (cut small) 2 pieces of Garlic minced Sesame Oil Flour or Corn Starch 3 large Shiitake (I used half a bunch of enoki because I had some at home) finely chop Salt and Pepper 2 packs of Gyoza wrappers Ponzu Crunchy Garlic in Chilli Oil 2 eggs Instructions Put garlic chives, napa cabbage, cabbage in a bowl with 2 large spoon fulls of salt and mix together Let sit for about 20 minutes or til you see water coming out You need to massage and squeeze out as much juice as you can and drain Add your meats Add everything else (eggs, flour, garlic, mushrooms, pepper, sesame oil) Mix it all up Now make your gyozas Put a spoonful or less on a wrapper Add a line of water to the edge of the wrapper to seal Cook them immediately or freeze in Saran Wrap for later Both ways you oil your pan, lay out gyozas, cover the bottom of your pan in water Add a lid and cook on medium high til the water is all evaporated Then take lid off and crisp up the bottom and low/medium Dip in ponzu and crunchy garlic Have it with rice There you go Good luck #sorryitsmari #gyoza #recipe #cooking #homemade

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5