У нас вы можете посмотреть бесплатно Why do some leftovers suck? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Why do some leftovers get better with age, and others get worse? 𝗧𝗵𝗲 𝘀𝗰𝗶𝗲𝗻𝘁𝗶𝗳𝗶𝗰 𝗻𝗶𝘁𝘁𝘆-𝗴𝗿𝗶𝘁𝘁𝘆: -Bandonill EH, Corpuz GG, Ablaza MJ, Tibayan PA, & Soco OC (2012). Consumers prefer low amylose-low gelatinization temperature rice, freshly cooked or staled. Philippine Journal of Crop Science. https://agris.fao.org/agris-search/se... -Lorenz BAS, Langen N, Hartmann M, & Klink-Lehmann J (2018), Decomposing attitudes towards food leftovers: Implications for general attitude, intention and behavior. British Food Journal 120 (11): 2498-2509. https://doi.org/10.1108/BFJ-08-2017-0430. -Younathan, MT (1985). Causes and prevention of warmed-over flavor. In Proceedings of Am. Meat Sci. Assn. 38th Annual Reciprocal Meat Conf., Louisiana State University, Baton Rouge, pp. 74-80. https://meatscience.org/docs/default-... 𝗚𝗼𝗼𝗱 (𝗮𝗰𝗰𝗲𝘀𝘀𝗶𝗯𝗹𝗲) 𝗿𝗲𝗳𝗲𝗿𝗲𝗻𝗰𝗲𝘀: -https://www.seriouseats.com/what-is-w... -https://www.forbes.com/sites/nadiaaru... 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿-𝗵𝗲𝗹𝗽𝗳𝘂𝗹 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝘁𝘀 𝘄𝗵𝗼 𝗰𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗮𝘁𝗲𝗱 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗺𝗲 𝗮𝗯𝗼𝘂𝘁 𝘁𝗵𝗶𝘀 𝘁𝗼𝗽𝗶𝗰: -Dr. Pat Silcock, Research Associate Professor and Manager of the Product Development Research Centre at the University of Otago, New Zealand MinuteFood is created by Kate Yoshida, Arcadi Garcia & Bill Mead, and produced by Neptune Studios LLC. Merch | https://store.dftba.com/collections/m... TikTok | / minutefood_ Twitter | / minutefood Instagram | / minutefood_ Facebook | / minutefood