• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Pasta Tips - Rolling Out Agnolotti скачать в хорошем качестве

Pasta Tips - Rolling Out Agnolotti 1 year ago

video

sharing

camera phone

video phone

free

upload

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Pasta Tips - Rolling Out Agnolotti
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Pasta Tips - Rolling Out Agnolotti в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Pasta Tips - Rolling Out Agnolotti или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Pasta Tips - Rolling Out Agnolotti в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Pasta Tips - Rolling Out Agnolotti

#pastamaking #pastarecipe Ingredients: 2 cups 00 flour 3-5 egg yolks 1-2 whole eggs Pinch of salt Instructions: Prepare the Ingredients: Measure 2 cups of 00 flour and place it on a clean work surface. Form the flour into a mound and create a well in the center. Crack 3-5 egg yolks and 1-2 whole eggs into the well. Start with 3 egg yolks and 1 whole egg; you can add more if needed. Add a pinch of salt to the eggs. Mix the Dough: Using a fork, gently beat the eggs and gradually incorporate the flour from the edges of the well into the eggs. Continue this process until the dough starts to come together. Knead the Dough: Once the dough becomes too stiff to mix with a fork, use your hands to bring it together. If the dough is too dry, add another egg yolk or a bit of water; if it’s too sticky, sprinkle in a little more flour. Knead the dough by pushing it with the heel of your hand, folding it over, and turning it. Continue kneading for about 10 minutes, or until the dough is smooth and elastic. Rest the Dough: Form the dough into a ball and wrap it tightly in plastic wrap. Let it rest at room temperature for at least 30 minutes. This resting period allows the gluten to relax, making the dough easier to roll out. Roll Out the Dough: After resting, divide the dough into smaller portions to make it easier to handle. Using a rolling pin or a pasta machine, roll out each portion of dough to your desired thickness. If using a pasta machine, start with the widest setting and gradually move to thinner settings. Cut and Shape the Pasta: Once rolled out, cut the dough into your preferred pasta shape (fettuccine, tagliatelle, pappardelle, etc.). Dust with flour to prevent sticking. Cook the Pasta: Bring a large pot of salted water to a boil. Add the fresh pasta and cook for 2-4 minutes, or until al dente. Fresh pasta cooks much faster than dried pasta, so watch it closely. Serve: Drain the pasta and serve with your favorite sauce.

Comments
  • Tutorial: Filled Pasta Shapes 4 years ago
    Tutorial: Filled Pasta Shapes
    Опубликовано: 4 years ago
    35899
  • How to make Agnolotti 4 years ago
    How to make Agnolotti
    Опубликовано: 4 years ago
    17207
  • Cheese Agnolotti | Best Stuffed Pasta | Food Wishes 2 months ago
    Cheese Agnolotti | Best Stuffed Pasta | Food Wishes
    Опубликовано: 2 months ago
    121534
  • Italian Pasta Masterclass with Giuseppe Crupi 6 years ago
    Italian Pasta Masterclass with Giuseppe Crupi
    Опубликовано: 6 years ago
    394108
  • 9 Essential Knife Skills To Master | Epicurious 101 2 years ago
    9 Essential Knife Skills To Master | Epicurious 101
    Опубликовано: 2 years ago
    3097040
  • Turn 2 Eggs Into Fluffy Japanese Soufflé Pancakes! 9 months ago
    Turn 2 Eggs Into Fluffy Japanese Soufflé Pancakes!
    Опубликовано: 9 months ago
    8168554
  • Luca Zecchin prepares AMAZING MICHELIN STAR PASTA 3 years ago
    Luca Zecchin prepares AMAZING MICHELIN STAR PASTA "Agnolotti del plin" at 1* Guido da Costigliole
    Опубликовано: 3 years ago
    47449
  • How to make filled pasta , ravioli, agnolotti, tortellini, scarpinocc, and caramelle 4 years ago
    How to make filled pasta , ravioli, agnolotti, tortellini, scarpinocc, and caramelle
    Опубликовано: 4 years ago
    5476
  • Filled Pasta: How to Make the 10 Most Iconic Italian Handmade Shapes with the Ratanà Chefs 2 years ago
    Filled Pasta: How to Make the 10 Most Iconic Italian Handmade Shapes with the Ratanà Chefs
    Опубликовано: 2 years ago
    237439
  • Beginner Sourdough BREAD SHAPING Techniques & Tips for STICKY DOUGH | boule, batard, sandwich loaf 4 years ago
    Beginner Sourdough BREAD SHAPING Techniques & Tips for STICKY DOUGH | boule, batard, sandwich loaf
    Опубликовано: 4 years ago
    392855

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5