У нас вы можете посмотреть бесплатно The Conching process of Chocolate - How is the chocolate made? - Luker Chocolate или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
For many consumers, there is little known about how much is done to a cocoa bean before it can be turned into chocolate. 🍫 The conching process was discovered in 1879 by the Swiss chocolate-maker Rudolph Lindt. Having accidentally left a mixer containing chocolate running overnight, he woke up to realise that this changed the chocolate’s flavour and texture. The name of the equipment, the conche, is derived from the Latin word ‘shell’, as the traditional conche used in chocolate, manufacturing resembled a conch shell. 👉🏼If you want to keep reading visit our blog post here: https://bit.ly/3yUv5Kv Follow us: Instagram http://bit.ly/LukerChocolate-Instagram LinkedIn http://bit.ly/LukerChocolateLinkedIn Facebook https://bit.ly/LukerChocolateFacebook Twitter http://bit.ly/LukerChocolateTwitter