• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Chicken Empanada | Buttery and Flaky with Creamy Filling скачать в хорошем качестве

Chicken Empanada | Buttery and Flaky with Creamy Filling 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Chicken Empanada | Buttery and Flaky with Creamy Filling
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Chicken Empanada | Buttery and Flaky with Creamy Filling в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Chicken Empanada | Buttery and Flaky with Creamy Filling или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Chicken Empanada | Buttery and Flaky with Creamy Filling в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Chicken Empanada | Buttery and Flaky with Creamy Filling

Looking for the BEST chicken empanada? This recipe makes a buttery, flaky crust and creamy, tasty filling that everyone will love! Plus, the dough can be baked or fried! More appetizer recipes:    • Crispy Shrimp Rolls | Fun and Tasty Appeti...      • Crispy Chicken Potato Drumsticks | Fun and...   ✔Subscribe to my Channel:    / @kawalingpinoyblog   🔔 RING the BELL Icon to get notifications when I have a new video up. How to make Buttery, flaky Chicken Empanada with Creamy Filling ✅ Ingredients Pie crust ingredients 3 cups flour, chilled 2 tablespoons sugar 1 teaspoon salt 2 sticks butter (8 ounces total), very cold (freeze if necessary) 1 egg 1 tablespoon distilled white vinegar 4 tablespoons ice-cold water Creamy chicken filling 3 to 4 pounds chicken (combination dark and white) Water Salt and pepper 1 tablespoon oil 1 onion, peeled and chopped 1 large potato, peeled and diced (about 1 cup) 1 large carrot, peeled and diced (about 1 cup) 1 cup frozen green peas, thawed ¼ cup raisins 1/2 cup reserved broth (from cooking chicken) 1 pack Nestle All Purpose cream (250 ml) 1 packet Maggi Magic Chicken Cubes Salt and pepper to taste ¼ cup water 1 teaspoon cornstarch ✅ Instructions In a large bowl, whisk together flour, sugar, and salt. Add butter to the flour mixture. Cut the butter into the flour by pinching the fat into the flour mixture. Work them together until resembling coarse cornmeal with pea-like, butter-speckled pieces. Add egg. Add vinegar. Slowly drizzle water into the flour-butter mixture, and with hands, mix until just combined. If the dough is too crumbly and does not hold together, add more water, a tablespoon at a time. DO NOT ADD TOO MUCH LIQUID, and DO NOT OVERWORK DOUGH. Gently gather the dough into a ball. Wrap it in plastic wrap and chill it in the refrigerator for 1 to 2 hours. In a large pot, combine chicken, enough water to cover, and salt and pepper to taste. Bring to a boil skimming scum that floats on top. Lower heat, cover, and simmer until cooked through. Drain well, reserving liquid. Debone and shred. Heat oil in a wide pan. Saute onions until softened. Add potatoes and saute for about 1 minute. Add carrots and continue to saute for 1 minute. Add chicken ((about 3 cups cooked shredded) and stir to combine. Add water and all-purpose cream. Add green peas. Season with salt and pepper to taste. Cover and simmer until vegetables are tender and liquid is reduced. In a bowl, combine ¼ cups and 1 teaspoon cornstarch. Stir until smooth, then add to chicken mixture, stirring well to prevent lumps. Continue to simmer until thickened and the mixture is moist but not overly wet. Allow to cool completely. Assembly Divide the pie crust into 12 balls. Place each ball between two sheets of parchment paper and gently flatten each ball with a rolling pin to 5-inch diameter and ¼-inch thickness. Cut into the dough using a round biscuit cutter or an inverted bowl by gently twisting to form circles with smooth edges. Trim any excess dough. Lay the dough circle on a flat work surface and spoon about a heaping tablespoon of filling in the middle. Fold the bottom of the dough over the filling and press the edges firmly with your fingers. Using the tines of a fork, press on the sides of the dough to seal firmly. Repeat with the remaining dough and filling. In a bowl, whisk together eggs, milk, and salt. Arrange the prepared six empanadas in a single layer on a lightly greased baking sheet, brushing the tops with egg wash. Bake in a 375 F oven for 25 to 30 minutes or until lightly browned. Remove from oven and allow to slightly cool for about 1 to 2 minutes before removing from the baking sheet. Arrange the other six empanadas (no egg wash) in a single layer on a baking sheet. Refrigerate to firm up and chill. Meanwhile, heat enough oil to cover the empanadas to 350 to 375 F in a pot. Carefully add the empanadas in batches and deep-fry until golden and the dough is cooked, stirring occasionally to ensure even browning. Thanks for watching! Don't forget to push "LIKE," leave a COMMENT below, and SUBSCRIBE to my channel! Enjoyed the video? Please SHARE! For more delicious recipes: https://www.kawalingpinoy.com/ Follow me on Facebook:   / kawalingpinoy   #chickenempanada

Comments
  • Простые и вкусные запечённые эмпанада | Слоёная корочка в стиле пино 1 год назад
    Простые и вкусные запечённые эмпанада | Слоёная корочка в стиле пино
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как приготовить китайские пирожки из слоеного теста с говядиной: Технология приготовления слоеног... 4 года назад
    Как приготовить китайские пирожки из слоеного теста с говядиной: Технология приготовления слоеног...
    Опубликовано: 4 года назад
  • Can't Stop Eating This Layered Chicken Empanada So Crunchy And Tasty❗❗❗ 4 года назад
    Can't Stop Eating This Layered Chicken Empanada So Crunchy And Tasty❗❗❗
    Опубликовано: 4 года назад
  • Я готовлю это каждое Рождество. Мои гости в восторге! Потрясающий рулет из свиной корейки. 1 год назад
    Я готовлю это каждое Рождество. Мои гости в восторге! Потрясающий рулет из свиной корейки.
    Опубликовано: 1 год назад
  • Flaky and Crusty Empanada | Easy Recipe 1 год назад
    Flaky and Crusty Empanada | Easy Recipe
    Опубликовано: 1 год назад
  • Baked Empanada de Kaliskis: Crunchy, Flakey Crust with Chicken-Potato Filling | Cooking with Kurt 9 месяцев назад
    Baked Empanada de Kaliskis: Crunchy, Flakey Crust with Chicken-Potato Filling | Cooking with Kurt
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • 4 ingredients Empanada dough  recipe  // easy empanada dough // Ryukenphajed // Rina’s Kitchen 5 лет назад
    4 ingredients Empanada dough recipe // easy empanada dough // Ryukenphajed // Rina’s Kitchen
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Chicken empanada 6 лет назад
    Chicken empanada
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Куриные эмпанадас - Куриные пирожки - Пожелания к еде 3 года назад
    Куриные эмпанадас - Куриные пирожки - Пожелания к еде
    Опубликовано: 3 года назад
  • Теперь Буду Печь Всегда!Шикарный Мясной Пирог за 10 минут Без Возни с Тестом!Какой же Вкусный! 1 день назад
    Теперь Буду Печь Всегда!Шикарный Мясной Пирог за 10 минут Без Возни с Тестом!Какой же Вкусный!
    Опубликовано: 1 день назад
  • CHICKEN EMPANADA 3 года назад
    CHICKEN EMPANADA
    Опубликовано: 3 года назад
  • Creamy Chicken Empanadas | How to make Empanada | Empanadas de Pollo 1 год назад
    Creamy Chicken Empanadas | How to make Empanada | Empanadas de Pollo
    Опубликовано: 1 год назад
  • Эту ЗАКУСКУ СМЕТАЮТ ПЕРВОЙ!!🎄Без МАЙОНЕЗА и БЕЗ МУКИ СЫРНЫЙ РУЛЕТ ЗА 5 МИНУТ 4 дня назад
    Эту ЗАКУСКУ СМЕТАЮТ ПЕРВОЙ!!🎄Без МАЙОНЕЗА и БЕЗ МУКИ СЫРНЫЙ РУЛЕТ ЗА 5 МИНУТ
    Опубликовано: 4 дня назад
  • The Best and delicious Bake Empanada with Flaky Empanada dough/Beef Empanada recipe 4 года назад
    The Best and delicious Bake Empanada with Flaky Empanada dough/Beef Empanada recipe
    Опубликовано: 4 года назад
  • Old - Fashioned Empanada 4 года назад
    Old - Fashioned Empanada
    Опубликовано: 4 года назад
  • Что на Ужин Попробовав один раз блюда Вы будете готовить его Всегда Секретный Которая получается во 11 часов назад
    Что на Ужин Попробовав один раз блюда Вы будете готовить его Всегда Секретный Которая получается во
    Опубликовано: 11 часов назад
  • Mexican Bakery Style EMPANADAS DE PIÑA | Simply Mamá Cooks 5 лет назад
    Mexican Bakery Style EMPANADAS DE PIÑA | Simply Mamá Cooks
    Опубликовано: 5 лет назад
  • CHICKEN EMPANADA [ 2 ways to cook fry & oven baked] 5 лет назад
    CHICKEN EMPANADA [ 2 ways to cook fry & oven baked]
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Удивите своих гостей на рождественском ужине! Сочная фаршированная свиная вырезка в беконе. 1 год назад
    Удивите своих гостей на рождественском ужине! Сочная фаршированная свиная вырезка в беконе.
    Опубликовано: 1 год назад
  • How to Make Empanadas | So Delicious and Easy! 3 года назад
    How to Make Empanadas | So Delicious and Easy!
    Опубликовано: 3 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5