У нас вы можете посмотреть бесплатно Ayam Masak Buah Keras Nyonya / Spicy Nyonya Candle Nut Chicken или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients for approx 8 pax: • 1 ½ Kg Cleaned Chicken Parts • 500ml Thick Coconut Milk • 8-10 Kaffir Lime Leaves ( daun limau perut) • 2 Stalks of Lemon Grass (crushed) • 1 ½ Bowl of Water Seasonings: • 1 tbsp Salt • 1 tsp Sugar • 1 ½ tsp Chicken Granules Marinating Paste Ingredients: • 200gm Thai Shallots • 80gm Fresh Red Chili • 30gm Dry Chili • 30gm Fresh Tumeric (kunyit) • 60gm Candle Nuts (buah keras) • 30gm Greater Galangal (lengkuas) • 4 Stalks of Lemon Grass Marinating Chicken: • Cut in to small pieces & grind all the ingredients into fine paste. • Marinate chicken meat with grinded paste & add all the seasonings. • Rest for 10-15 mins. Simmering/Cooking the Chicken Meat: • Put the marinated chicken meat & crushed lemon grass into heated wok. • Gently stir & overturn for several times till meat shrink & oil start to appear & paste getting slightly dry. • Add in about 300ml thick coconut milk & ½ bowl water, slowly overturn the meat till it become well mix. • Leave it to boil, and then add in kaffir lime leaves. • Continue stirring on & off to prevent base from getting burn. • Leave it to simmer & overturn as necessary till meat becomes tender. *if use free range chicken (ayam kampung) use all the amount of coconut milk & water