У нас вы можете посмотреть бесплатно Pick and Process - Making Dandelion Wine или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
There are a few tricks to making a good dandelion wine. I've used and modified a recipe in Euell Gibbons' book Stalking the Wild Asparagus. I've also listened attentively to my friend Meester's stories about brewing. I think I've got the knack of it now and I share a couple key points in this video. You can only really collect dandelion petals in quantity in the spring, so it is important to be ready for them at the opportune time. I primary ferment for a week, secondary ferment for several months, and then either rack to clear and then bottle or just bottle and wait patiently. I usually make the wine in May or early June and then crack open the first bottle to drink around November or December.