У нас вы можете посмотреть бесплатно How to release more flavor from your spices или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
If you want to stop wasting food and start cooking smarter, the Cook Well app is for you: https://www.kickstarter.com/projects/... Support my work on Patreon: / ethanc LAST WEEK'S VIDEO: • Should you consider using whole spices ins... Last week we learned that spices contain two types of oils: Non-volatile oils which provide the aroma and volatile oils which provide the flavor of the spice. We also learned that these oils are released when whole spices like black pepper are ground. In today's video, we cover another way to release those oils and flavor: HEAT. VIDEOS WHERE I HEATED SPICES: • How to Make Chilaquiles Rojos // The Best ... - TOASTED CHILES FOR CHILAQUILES • Transforming Cacio E Pepe into a Completel... - TOASTED PEPPERCORNS FOR CACIO E PEPE • Indian Comfort Food | Gujarati Style Dal (... - TEMPERED SPICES FOR INDIAN DAL ------------------------------------------------------------------------------------------- MISCELLANEOUS DETAILS Music: Provided by Musicbed Filmed on: Sony a6400 w/ 18-105mm F4 Voice recorded on ZOOM H4N PRO Edited in: Premiere Pro