У нас вы можете посмотреть бесплатно BENGALI STYLE TOMATO DAL WITH MICROWAVE USING METHODS FOR BEGINNERS || TOMATO DIYE MASOOR DAL или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
RED LENTIL OR MOOSOR DAL IS THE MOST COMMONLY USED DAL IN BENGALI HOMES & AS IT IS A REGULAR PRACTICE, SO WE NEED DIFFERENT RECIPES TO CHANGE THE TASTE. HERE, IS A TANGY MASOOR DAL RECIPE. INGREDIENTS: RED LENTIL/MASOOR DAL - 1CUP TOMATO(DICED) - 2 MEDIUM DRY RED CHILLI - 1 BLACK MUSTARD SEED - 1TSP TURMERIC - 1/2TSP SALT TO TASTE SUGAR TO TASTE MUSTARD OIL FOLLOW US ON: YOUTUBE: / mykitchensmagic FACEBOOK: / mykitchensmagic TWITTER: / mykitchensmagic