У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Tsampa? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
For more: https://www.cgtn.com/video Highland barley is a vital crop on the Qinghai-Xizang Plateau. Tsampa, flour made from roasted barley grains, has been part of the Tibetan diet for over a thousand years and remains a key cultural element at festivals, particularly in agricultural areas of the Xizang Autonomous Region, southwest China. Traditionally, families would gather yearly to make tsampa by hand, ensuring they had enough of the staple to last through the year. Over the past six decades, the growing population and broader taste preferences have driven increased demand for tsampa. Visit Tashi Dundrop's home in Bainang County, Xigaze, to learn how to make it the traditional way. Subscribe to us on YouTube: https://goo.gl/lP12gA Download our APP on Apple Store (iOS): https://itunes.apple.com/us/app/cctvn... Download our APP on Google Play (Android): https://play.google.com/store/apps/de...