У нас вы можете посмотреть бесплатно PINEAPPLE AND COCONUT CAKE (LOADED THREE LAYER) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
CAKE BATTER 2 STICKS OF UNSALTED BUTTER (A HIGH QUALITY BUTTER) 2 & A HALF CUPS OF SUGAR 5 LARGE EGG WHITES 2 TSP OF PURE COCONUT EXTRACT 1 TSP OF PURE VANILLA EXTRACT JUICE OF ONE LARGE CAN OF CRUSHED PINEAPPLE (20 OZ CAN) RESERVE CRUSHED PINEAPPLES TO DECORATE THE TOP OF THE CAKE CUP AND A HALF OF BUTTERMILK HALF A CUP OF SOUR CREAM 5 TSP BAKING POWDER 1 TSP OF SALT 3 CUPS OF CAKE FLOUR CREAM CHEESE BUTTER FROSTING 16 0Z OF CREAM CHEESE (HIGH QUALITY) 2 STICKS UNSALTED BUTTER 6 CUPS OF POWDERED SUGAR 1 TEASPOON OF PURE COCONUT EXTRACT 1 TEASPOON OF PURE VANILLA EXTRACT 3 CUPS OF SWEETENED COCONUT FLAKES ( 2 CUPS FOR THE OUTSIDE OF THE CAKE) WHIPPED CREAM MIXTURE FOR CAKE LAYERS 1 CUP OF YOUR ALREADY MADE FROSTING 8 TO 12 OZ OF WHIPPED CREAM 20 OZ CAN OF CRUSHED PINEAPPLE 1 CUP OF SWEETENED COCONUT CAKED BAKE AT 325 FOR 30 TO 35 MINUTES