У нас вы можете посмотреть бесплатно Session 4: Eating in the Anthropocene: Social & Equity Issues of Diets & Food Systems или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
"You are what you eat” is a phrase familiar to many but what do you really know about food systems and diets? This course examines the complex interactions between food systems, diets, and the environment, as well as the political, social, and ethical issues to achieve both human and planetary health. In Session 4, Jessica Fanzo -- the Bloomberg Distinguished Associate Professor of Global Food and Agriculture Policy and Ethics at the Berman Institute of Bioethics, the Bloomberg School of Public Health, and the Nitze School of Advanced International Studies -- examines how social factors and equity play a role in diets and food systems. Visit www.jhu.edu/hopkinsathome for more lectures and mini-courses.