У нас вы можете посмотреть бесплатно HOW TO: RENDER DUCK FAT/ OIL & Crispy Cracklings. EASY. Home Cooked Food @ Reignite with Yanti Lim. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
HOW TO: RENDER DUCK FAT/ OIL & Crispy Cracklings. EASY & Simple. Home Cooked Food @ Reignite with Yanti Lim. INGREDIENTS: 1. Skin & Fat (of 1 whole duck) 2. 1/2 cup of water 3. OPTIONAL: Cheesecloth Separate duck skin and fat from meat. Cut into smaller similar size. Next, place it into cold pan and add 1/2 cup of water. Cook over LOW Heat until golden and crispy. Stir occasionally to avoid burn and nothing sticking to the bottom of the pan. Strain the fat into heatproof bowl. Use cheesecloth to remove small bits and for clear oil. You can keep duck oil in the fridge, up to 3 - 6 months. For duck cracklings, add some salt while it’s hot. Enjoy :D THANK YOU SO MUCH FOR WATCHING & HAVE AN AMAZING DAY.