У нас вы можете посмотреть бесплатно Persians in the kitchen make -Charoset (A date syrup with nut spread) Passover Special или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Charoset Serving size:24 Ingredients for date syrup: 6 pounds dates 16 cups of water Ingredients (nuts): 2 pounds roasted walnuts 1 pound sesame seeds Prep time: 20 minutes Duration: 45 Minutes Place a large stock pot with water on medium high heat. Once boiled add in dates for 40 minutes to cook or until the dates have separated. Once boiled, strain in colander for only the liquid 2-3 times. Then to make smoother strain through a cheese bag or cloth to get maximum smoothness. Add the strained liquid back to the pit to thicken. Boil for 2 hours or until thickened. Let syrup cool on the counter until no longer hot. Then refrigerate for at least 1 hour before adding in nuts. Once cooled you can begin on the nuts. Add the nuts in small increments and pulse to fine pieces. Repeat for sesame seeds. Once nuts and sesame seeds are mixed you can begin adding the syrup and mix to combine. Serve with matzo or bread with tea.