У нас вы можете посмотреть бесплатно How Is Soy Sauce Made? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Soy sauce is more than just a salty liquid—it’s the result of mold, microbes, fermentation, and centuries of culinary craftsmanship. In this video, we dive into the fascinating process of how traditional soy sauce is made, from soybeans and wheat to fermentation and bottling. 🌱 Ever heard of “moromi”? Wonder what gives soy sauce its umami depth? Timestamps: 0:00 – Intro 0:46 – Where Soy Sauce Comes From 1:36 – The Basic Ingredients 2:52 – Koji Mold & Fermentation 4:05 – Pressing and Refining 5:11 – Different Types of Soy Sauce 6:30 – Modern Production vs Traditional 7:40 – Final Thoughts #SoySauce #Fermentation #HowItsMade #Shoyu #FoodScience #JapaneseCuisine #Soybeans #Koji #Condiments