У нас вы можете посмотреть бесплатно Homemade peanut butter | 自製花生醬 | 3分鐘學會如何在家为孩子家人自製健康花生醬 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
我們想與大家分享如何在家裡自製健康的花生醬 所需食材與器具: 1) 翻炒/烘烤過的花生 - 300克 2) 白糖 - 1 湯匙 3) 牛油 - 10 至20克 4) 攪拌器 方法: 1)把翻炒/烘烤過的花生,白糖, 牛油逐一放入攪拌器 2)攪拌10至15分鐘 (注: 時長根據個別使用的攪拌器與個人要求的口感進行調整) 3)把攪拌好的花生醬放入容器內, 放入冰箱貯藏 4)保存/食用建議 - 2 星期保存期限(在冰箱中) (注: 保存期限根據個人保存方式) 謝謝 請訂閱和開啟小鈴鐺 We would like to share with everyone on how to make peanut butter at home The needed ingredient & tool as below: 1) Stir-fried/baked peanuts - 300grams 2) Sugar - 1tbsp 3) Salted Butter - 10 - 20 grams 4) A Blender Method: 1) First put the stir-fried/baked peanuts, sugar & salted butter into the blender one by one 2) Blend for 10 to 15 minutes (Note: The blending time is depending on the blender model & personal preference of the peanut butter texture) 3) Put the completed peanut butter into the container & keep it inside the fridge 4) Suggested expiry date: To consume within 2 weeks time if keep inside the fridge (Note: It depends on the method we keep the peanut butter) Thank you very much Please Subscribe & turn on the notification #peanutbutter #花生醬 #homemadepeanutbutter #花生酱 #自製花生醬 #自制花生酱