• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

屋企都可以做到餐廳味道《生炸乳鴿 》| How Chef Po Cooks "Crispy Deep‑Fried Squab" скачать в хорошем качестве

屋企都可以做到餐廳味道《生炸乳鴿 》| How Chef Po Cooks "Crispy Deep‑Fried Squab" 3 недели назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
屋企都可以做到餐廳味道《生炸乳鴿 》| How Chef Po Cooks
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 屋企都可以做到餐廳味道《生炸乳鴿 》| How Chef Po Cooks "Crispy Deep‑Fried Squab" в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 屋企都可以做到餐廳味道《生炸乳鴿 》| How Chef Po Cooks "Crispy Deep‑Fried Squab" или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 屋企都可以做到餐廳味道《生炸乳鴿 》| How Chef Po Cooks "Crispy Deep‑Fried Squab" в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



屋企都可以做到餐廳味道《生炸乳鴿 》| How Chef Po Cooks "Crispy Deep‑Fried Squab"

好多時炸乳鴿呢啲菜式都要去到餐廳先至可以食到,但其實大家都一樣可以喺屋企做,所以今日我就分享一個「生炸乳鴿」做法俾大家,希望大家鍾意! 生炸乳鴿材料: 2隻 - 乳鴿 150g - 鹽 適量 - 香葉、八角、花椒、丁香 1茶匙 - 五香粉 225ml - 上皮水 適量 - 薑、蔥、蒜、乾蔥、洋蔥 2湯匙 - 玫瑰露酒 2湯匙 - 魚露 75ml - 蒜蓉水 淮鹽做法: 鹽、香葉、八角、花椒、丁香慢火炒香,聞到香氣釋出之後,關火加入五香粉炒勻即可。 上皮水做法: 600ml - 白醋 75ml - 浙醋 180ml - 麥芽糖 75ml - 玫瑰露酒 75ml - 水 蒜蓉水做法: 一份蒜蓉兩份水 攪拌機打碎即可 生炸乳鴿做法: 1. 用鹽和生粉清洗乳鴿,一隻乳鴿半湯匙鹽,一湯匙生粉加少少水清洗,然後瀝乾。 2. 每隻乳鴿用一湯匙淮鹽醃製,放入乳鴿內籠,加入切碎的薑蔥蒜乾蔥洋蔥。 3. 每隻乳鴿表面用半湯匙淮鹽 "或" 1湯匙魚露醃製,其餘的薑蔥蒜用手壓至出味,和乳鴿撈勻,醃製最少四到五個小時。 4. 醃製好的乳鴿把表面的薑蔥蒜去掉,用熱水沖泡乳鴿,大約半分鐘左右,然後上皮水,然後拎乾備用。 5. 最後炸乳鴿,時間大約15分鐘,用中火浸泡乳鴿,最後2-3分鐘開大火搶皮直至表面金黃色。 備注 大家第一次做可以用少一點的鹽去醃製乳鴿,若果出來的味道偏淡,你吃乳鴿的時候可以另外點淮鹽。 油炸乳鴿一定要注意安全,乳鴿一定要瀝乾後再去炸 ------------------------------------------------------- Fried squab is a classic Cantonese dish popular in Hong Kong, known for its crispy skin and juicy meat. Many people think dishes like fried squab are only available at restaurants, but you can definitely make them at home. Today I’m sharing a home method for “Crispy Deep‑Fried Squab”. Hope you enjoy it! Ingredients (Crispy Deep‑Fried Squab): 2 squabs 150 g salt To taste: bay leaves, star anise, Sichuan peppercorns, cloves 1 tsp five‑spice powder 225 ml skin lacquer To taste: ginger, spring onion, garlic, shallot, onion 2 tbsp rose liqueur 2 tbsp fish sauce 75 ml garlic water Spiced salt (Huai salt): Toast salt with bay leaves, star anise, Sichuan peppercorns and cloves over low heat until aromatic. Turn off the heat, then add five‑spice powder and mix well. Skin lacquer: 600 ml white vinegar 75 ml Zhenjiang (Chinkiang) vinegar 180 ml maltose 75 ml rose liqueur 75 ml water Garlic water: Blend 1 part minced garlic with 2 parts water until smooth. Method (Deep‑Fried Squab): 1) Rinse the squab with salt and potato starch: per squab use 1/2 tbsp salt and 1 tbsp potato starch with a splash of water, then drain well. 2) Season the cavity of each squab with 1 tbsp spiced salt (huai salt). Add chopped ginger, spring onion, garlic, shallot and onion inside. 3) Season the skin of each squab with 1/2 tbsp spiced salt “or” 1 tbsp fish sauce. Lightly crush the aromatics by hand to release aroma, toss evenly, and marinate at least 4–5 hours. 4) Remove surface aromatics, scald the squab in hot water for about 30 seconds, then lacquer the skin and dry. 5) Fry for about 15 minutes. Cook mostly by soaking over medium heat; in the last 2–3 minutes, raise to high heat to crisp the skin until golden. Notes: For your first try, use a bit less salt for marinating; if it tastes light, serve with the spiced salt on the side. Always ensure the squab is well‑drained before frying. Hot oil safety first. 大家有啲咩菜式想睇,記得留言俾我,多謝大家! 鍾意睇美食紀錄,大家可以去 @hkjerry 頻道裏面睇,裏面亦都有我喺餐廳做嘅菜式! ------------------------------------------------------- 想了解喜聚坊嘅古法菜式,點擊以下連接:    • 香港一间私房菜馆,每天6点半开始排队,10分钟后坐满整个屋子,竟是因为一道7h的鸭子!      • 我不做 其他餐廳不做 香港飲食之都名譽怎樣保持下去? | 大角咀喜聚坊 | Tai ...      • 幾十條魚起片炒一碟菜!? 香港美食人物紀錄 | 大角咀喜聚坊 第二集 | Tai K...   ------------------------------------------------------- 「喜聚坊」位於香港大角咀,係一間私房菜餐廳,主打古法失傳菜式,我哋招牌菜有國寶鴨、油泡獅頭魚、太子魚肚、智囊寶中寶等唔同嘅美食,每道菜都新鮮製作,保留返傳統嘅製作方式同味道。大家如果有興趣,不妨都可以過嚟試吓! 📍 地址:喜聚坊,大角咀利得街 10-12 號地舖 📍 Address: Joyful Peace Restaurant, G/F, 10-12 Li Tak Street, Tai Kok Tsui, Hong Kong 🚶🏻‍♂️ 6-min walk from Exit C1, Olympic MTR Station 📞 TEL: +852 5199 3895 #家庭菜 #炸乳鴿 #粵菜 #香港美食 #寶哥 #喜聚坊 #烹飪教學

Comments
  • 寶哥特製不一樣的《五香柱侯炆蘿蔔牛腩》| Chef Po Secret 16 часов назад
    寶哥特製不一樣的《五香柱侯炆蘿蔔牛腩》| Chef Po Secret "Braised Beef Brisket in Chu Hou Sauce" Recipe
    Опубликовано: 16 часов назад
  • 經典家庭菜式《豉汁蒸排骨》| Chef Po Makes 2 недели назад
    經典家庭菜式《豉汁蒸排骨》| Chef Po Makes "Steamed Pork Ribs with Black Bean Sauce"
    Опубликовано: 2 недели назад
  • 寶哥又教你做雞! 《白切雞》秘製《蒜油+薑蔥蓉》| Chinese White Cut Chicken with Ginger Scallion Sauce & Garlic Sauce 5 месяцев назад
    寶哥又教你做雞! 《白切雞》秘製《蒜油+薑蔥蓉》| Chinese White Cut Chicken with Ginger Scallion Sauce & Garlic Sauce
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • 寶哥分享必點菜式《小炒王》家庭版 | 1 месяц назад
    寶哥分享必點菜式《小炒王》家庭版 | "Supreme Stir-Fry Chinese Chive Flowers with Squid and Dried Shrimps"
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • 失傳30年!4個鎮店秘方|乒乓球咕嚕肉脆足3小時 + 廣東微辣辣子雞 + 醬蘿蔔 + 腸粉靈魂豉油|獨家配方,學會了真能開店! 3 дня назад
    失傳30年!4個鎮店秘方|乒乓球咕嚕肉脆足3小時 + 廣東微辣辣子雞 + 醬蘿蔔 + 腸粉靈魂豉油|獨家配方,學會了真能開店!
    Опубликовано: 3 дня назад
  • 牛魔王嘅你, 又點可以拒絕《清湯蘿蔔牛腩煲 》| MUST TRY!!! Chef Po's 2 месяца назад
    牛魔王嘅你, 又點可以拒絕《清湯蘿蔔牛腩煲 》| MUST TRY!!! Chef Po's "Beef Brisket in Clear Broth"
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • 週末旅行團吃足8餐$299上集~ 君濠酒店自助午餐、下午茶 🍽️| 大潤發超市新品 🦆🌯明豐廣場7Food小食堂🍔| 瑞幸咖啡 x 鬼滅之刃試飲🥭🥤8-11-2025 20 часов назад
    週末旅行團吃足8餐$299上集~ 君濠酒店自助午餐、下午茶 🍽️| 大潤發超市新品 🦆🌯明豐廣場7Food小食堂🍔| 瑞幸咖啡 x 鬼滅之刃試飲🥭🥤8-11-2025
    Опубликовано: 20 часов назад
  • 脆皮炸子雞 - 寶哥教你做雞 | Crispy Skin Chicken Recipe 5 месяцев назад
    脆皮炸子雞 - 寶哥教你做雞 | Crispy Skin Chicken Recipe
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Metrotown 旁罕有三層孖屋式Townhouse|1900呎全屋升級、多面採光、有空調,即拎包入住|掛牌價:$1,399,000|Eng sub 3 часа назад
    Metrotown 旁罕有三層孖屋式Townhouse|1900呎全屋升級、多面採光、有空調,即拎包入住|掛牌價:$1,399,000|Eng sub
    Опубликовано: 3 часа назад
  • 云南悬崖上的独户人家,两位老人久居崖上,种地养羊与世无争【乡村阿泰】 2 дня назад
    云南悬崖上的独户人家,两位老人久居崖上,种地养羊与世无争【乡村阿泰】
    Опубликовано: 2 дня назад
  • 2025年11月12日 金興賢夫婦專訪(下) - 金興賢與Man姐余詩曼的微妙關係 - 汪曼玲《快拍。曼鏡頭》 2 дня назад
    2025年11月12日 金興賢夫婦專訪(下) - 金興賢與Man姐余詩曼的微妙關係 - 汪曼玲《快拍。曼鏡頭》
    Опубликовано: 2 дня назад
  • 〈職人吹水〉免油炸/燒乳鴿/ 魚露鹹香乳鴿 /簡單醃製/ 簡單製作/ 適用/氣炸鍋 /焗爐/ 魚露 鹹香好味 3 года назад
    〈職人吹水〉免油炸/燒乳鴿/ 魚露鹹香乳鴿 /簡單醃製/ 簡單製作/ 適用/氣炸鍋 /焗爐/ 魚露 鹹香好味
    Опубликовано: 3 года назад
  • 一封200頁舉報信改變周星馳一生,8年官司輸到尾,向佐一句話揭開向家與星爺撕破臉真相,邊個先係幕後黑手? 1 день назад
    一封200頁舉報信改變周星馳一生,8年官司輸到尾,向佐一句話揭開向家與星爺撕破臉真相,邊個先係幕後黑手?
    Опубликовано: 1 день назад
  • 《廚具介紹》 【實測】藍鋼鐵鑊傳熱能力 黐唔黐底 適合邊種用家 Ep408 1 день назад
    《廚具介紹》 【實測】藍鋼鐵鑊傳熱能力 黐唔黐底 適合邊種用家 Ep408
    Опубликовано: 1 день назад
  • 寶哥分享《黑椒生炒牛仔骨》黑椒汁製作  | How Chef Po Cooks 4 месяца назад
    寶哥分享《黑椒生炒牛仔骨》黑椒汁製作 | How Chef Po Cooks "Black Pepper Beef Ribs"
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • В расщелинах скалы скрываются останки загадочного китайского племени. 2 часа назад
    В расщелинах скалы скрываются останки загадочного китайского племени.
    Опубликовано: 2 часа назад
  • 寶哥分享經典家庭菜式《金針雲耳蒸雞 》| 2 месяца назад
    寶哥分享經典家庭菜式《金針雲耳蒸雞 》| "Steam Chicken with Cloud Ears and Lily Buds"
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • 試一下你就知! 寶哥秘製《桂花蜜汁叉燒》食譜公開 | Most Wanted Recipe from Chef Po 8 дней назад
    試一下你就知! 寶哥秘製《桂花蜜汁叉燒》食譜公開 | Most Wanted Recipe from Chef Po "Char Siu"
    Опубликовано: 8 дней назад
  • 浙江绍兴老奶奶卖28年快餐,三轮车上摆各种菜,荤素一碟都5元#麦总去哪吃 1 день назад
    浙江绍兴老奶奶卖28年快餐,三轮车上摆各种菜,荤素一碟都5元#麦总去哪吃
    Опубликовано: 1 день назад
  • #MM|最窮島國馬達加斯加 無電無雪櫃 漁市場烏蠅多過魚18°C戴頭燈 下海撿海參 參觀最大海參養殖場日薪$3救全村|#100萬訂閱系列 #4K 2 недели назад
    #MM|最窮島國馬達加斯加 無電無雪櫃 漁市場烏蠅多過魚18°C戴頭燈 下海撿海參 參觀最大海參養殖場日薪$3救全村|#100萬訂閱系列 #4K
    Опубликовано: 2 недели назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5