У нас вы можете посмотреть бесплатно 合味桂林米粉--正宗桂林米粉要幹拌著吃 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
何為正宗桂林米粉? 需要幹拌來食用 classicguilinricenoodle.com 1183 S De Anza Blvd #60, San Jose, CA 95129 (408) 320-1888 261 10th St, Oakland, CA 94607 (510) 250-9333 542 Barber Ln, Milpitas, CA 95035 (408) 383-9933 因此滷汁的製作和米粉的鮮滑至關重要 Classic Guilin Rice Noodles的 滷汁採用天然草本釀造,搭配自製新鮮米粉(20多味天然草本植物) (花生、大蒜、酸豆角、滷牛肉,脆皮叉燒) 食過大半再倒入豬骨濃湯 強身滋補,風味獨特 這是正宗的桂林米粉食用方式 也是“合味桂林米粉 Classic Guilin Rice Noodles” 堅持傳統、享譽灣區的秘訣 桂林粗米粉(桂林) 加上老友寬粉(南寧) 螺絲細粉(柳州) 三款網紅米粉和更多美味 就在合味桂林米粉 灣區3家分店等你來嚐 Authentic Guilin rice noodles Served dry-tossed Thus the sauce is critical for a smooth texture and umami flavor Brewed with natural herbs The sauce is stirred into freshly made rice noodles Half way through eating the dish Pour in pork bone broth Healthy and nourishing With distinct authentic flavor This is the authentic way to eat Guilin rice noodles and how Classic Guilin Rice Noodles is persisting tradition and why they are popular throughout the Bay Area Guilin round rice noodles, Nanning “good friend” flat rice noodles and the viral Liuzhou river snails thin rice noodles, and other delicious dishes All at Classic Guilin Noodles