• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Apple. Date and Ginger Chutney Recipe скачать в хорошем качестве

Apple. Date and Ginger Chutney Recipe 12 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Apple. Date and Ginger Chutney Recipe
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Apple. Date and Ginger Chutney Recipe в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Apple. Date and Ginger Chutney Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Apple. Date and Ginger Chutney Recipe в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Apple. Date and Ginger Chutney Recipe

This slightly spicy chutney makes a great accompaniment to cheese and cold meats. It also makes a wonderful gift. Ingredients 4 kg (9 lb) cooking apples 1 kg (2¼ lb) sugar 750 ml (25 fl oz) vinegar – apple cider vinegar is best 500 g (1 lb) dried stoned dates cut into quarters 200 g (7 oz) sultanas 100 g (3½ oz) fresh ginger 4 garlic cloves, peeled and sliced 1 tsp salt 1 tsp ground allspice Instructions Core, peel and slice the apples thinly. Add them to a large pan with the vinegar. Add the garlic and bring the contents of the pan to a gentle simmer. Cook for about 25 minutes or until the apples have become mushy. Peel and grate the ginger. Add it to the pan along with the sugar, sultanas, dates, salt and allspice. Simmer for at least 30 minutes until the chutney becomes dark and thick. Spoon the hot chutney into hot, sterile jars and seal with a hot, sterile lid. Allow to cool before labelling. Titli's Tips This recipe makes 11 one-pound (450 g) jars of chutney - Adjust quantities of ingredients to suit. Like all chutneys this one benefits from being allowed to mature. Leave it at least one month before eating, but it will get better with time.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5