У нас вы можете посмотреть бесплатно BÜTÜN POĞAÇA TARİFLERİNİ UNUTTURACAK😀 KÖPÜK KÖPÜK DOKUSU İLE HERKES HAYRAN KALACAK 💪 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#Poğaçatarifi #Kahvaltılık #Çaysaati Bu poğaça başka poğaça yumuşacık göz göz ve çok lezzetli üstelik içerisinde çok fazla yağ olmamasına rağmen güzel yağlı bir poğaça oluyor yıllardır yaptığım garanti bir tariftir sizlere de tavsiyem en kısa zamanda denemeniz gerçekten nefis oluyor Bir poğaça nasıl yapılır nelere dikkat edilir hepsini bu videomda sizlerle paylaştım tarifi yapmadan önce bir kez izlemeniz yeterli sonrasında favori tarifleriniz arasında yerini alacağına eminim İyi seyirler Kullandığım su bardağı ölçüsü: 250 ml Kullandığım çay bardağı ölçüsü: 125 ml Pişirme önerisi: 180 C alt üst ayar Pişirme süresi : 25 dk Malzemeler Yarım su bardağı ılık süt Yarım su bardağı ılık su 1 paket instant maya 3 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 yumurta (akı hamura – sarısı yüzüne) Yarım çay bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı 3 su bardağı un (kontrollü ekleyin) Üzeri için: Yumurta sarısı Susam Çörek otu . . . AZERBAYCAN resepti İstifadə etdiyim su şüşəsinin ölçüsü: 250 ml İstifadə etdiyim çay stəkanının ölçüsü: 125 ml Pişirmə tövsiyəsi: 180 ° C aşağıdan yuxarıya qədər Pişirmə müddəti: 25 dəq Materiallar Yarım stəkan isti süd Yarım stəkan isti su 1 paket hazır maya 3 çay qaşığı şəkər 1 çay qaşığı duz 1 yumurta (ağ xəmir - üzdəki sarısı) Yarım çay stəkanı yağı 2 xörək qaşığı kərə yağı 3 stəkan un (nəzarəti əlavə edin) Yuxarıdakılar üçün: Yumurta sarısı Susam Qara toxum . . . ENGLISH RECIPE The size of the water glass I use: 250 ml The tea glass size I use: 125 ml Cooking recommendation: 180 ° C bottom-top setting Cooking time: 25 min Materials Half a glass of warm milk Half a glass of warm water 1 pack of instant yeast 3 teaspoons of sugar 1 teaspoon salt 1 egg (white dough - yolk on face) Half tea glass of oil 2 tablespoons of butter 3 cups flour (add controlled) For the above: Egg yolk Sesame Black seed . . . RECETA ESPAÑOLA El tamaño del vaso de agua que uso: 250 ml El tamaño del vaso de té que uso: 125 ml Recomendación de cocción: ajuste inferior-superior a 180 C Tiempo de cocción: 25 min. Materiales Medio vaso de leche tibia Medio vaso de agua tibia 1 paquete de levadura instantánea 3 cucharaditas de azucar 1 cucharadita de sal 1 huevo (masa clara - yema en la cara) Medio vaso de té de aceite 2 cucharadas de mantequilla 3 tazas de harina (agregue controlado) Por lo anterior: Yema Sésamo Semilla negra . . . РУССКИЙ РЕЦЕПТ Размер стакана с водой, который я использую: 250 мл. Размер стакана для чая, который я использую: 125 мл. Рекомендации по приготовлению: настройка снизу-вверх 180 ° C. Время приготовления: 25 мин. Материалы Полстакана теплого молока Полстакана теплой воды 1 упаковка быстрорастворимых дрожжей 3 чайные ложки сахара 1 чайная ложка соли 1 яйцо (белое тесто - желток на лице) Полстакана масла 2 столовые ложки сливочного масла 3 стакана муки (контролируемое добавление) Для вышеуказанного: Яичный желток Кунжут Черное семя . . . وصفة عربية حجم كوب الماء الذي أستخدمه: 250 مل حجم كوب الشاي الذي استخدمه: 125 مل توصية الطبخ: 180 درجة مئوية إعداد من الأسفل إلى الأعلى وقت الطهي: 25 دقيقة المواد نصف كوب حليب دافئ نصف كوب ماء دافئ 1 علبة خميرة فورية 3 ملاعق صغيرة من السكر 1 ملعقة صغيرة ملح 1 بيضة (عجينة بيضاء - صفار على الوجه) نصف كوب شاي زيت 2 ملاعق كبيرة زبدة 3 أكواب دقيق (يضاف للرقابة) للأعلى: صفار البيض سمسم كمون