У нас вы можете посмотреть бесплатно Basic Food Safety: Chapter 3 "Temperature Control" (English) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This presentation is in 6 parts. Visit our YouTube Channel Playlists for the complete series. Next up is "Part 3: Temperature Control" As we just learned, Health and Hygiene is the first defense a foodworker has for keeping their customers safe but there are other key Food Safety Defenses that must be understood in every restaurant and kitchen. In the next segment we will explain Temperature Control including: The Danger Zone, Hot and Cold Holding, Proper Cooking Temperatures,as well as Thawing and Cooling Food. Presented by eFoodHandlers Inc. Get your basic food handler's card online today at www.efoodhandlers.com See video 6 for full credits and attribution.