У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make chicken meatballs, Tsukune. Simple and tasty! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hello everyone! I'm Ryusei. Today, I'll introduce how to make Tsukune. In fact, I introduced Tsukune before. Previous recipe, I used chicken skin and cartilage. So, today's recipe is more simple. This technique of shaping Tsukune will be helpful for making Yakitori. I hope you'll enjoy Tsukune at home! Recipe ~Tsukune~ Grond chicken(thigh) 300 grams Onion 100 grams Japanese leek 50 grams Salt a pinch Miso 5 grams Soy sauce 10 grams Mirin 10 grams Egg 1 ~Sauce~ Soy sauce 30 grams Mirin 30 grams Sake 30 grams Sugar 10 grams 00:00 opening 00:44 prepare the vegetables 02:57 make the patties 04:32 make the patties into portion 07:00 make the sauce #japan #japanesefood #japaneseculture #cooking #homemadefood #japaneseknife #chickenrecipe #tsukune #groundchicken #calligraphy #yakitori #japanlife #japon #japonais #日本文化