У нас вы можете посмотреть бесплатно Juicy and tender LAMB ROAST in the oven with fresh potatoes / Easy tried and tested recipe for lamb или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Very juicy lamb shoulder, wonderful sauce and garnish, all cooked at the same time. The meat I use is with excellent quality. It weighs 1.7 kg, and bakes it for 30 minutes at 200 degrees, 1:30 minutes at 160 degrees and 20 minutes at 200 degrees for a crispy crust. If the meat is larger than 2 kg, increase the cooking time to 160 degrees at least 2 hours, if you weigh more than 3 kg, you should increase the roasting to 160 degrees at 3- 3:30 hours. You should also increase the marinade products for larger quantities. Ingredients: Lamb quarter - 1 pc. For the marinade 2 cloves garlic 2 sprigs of fresh rosemary 80 ml of oil juice of 1/4 lemon 2 tsp paprika 1 1/2 tsp peppercorns 3 tbsp. olive oil (may not be added if you do not like its taste) 2 tsp sol For the garnish 1.5 kg of fresh potatoes 2 carrots 1 head of fresh garlic (maybe old) salt, pepper, olive oil to taste 1 1/2 cups water #lamb #roastlamb #Easter