У нас вы можете посмотреть бесплатно Chocolate Butter Cookies with walnuts |朱古力牛油曲奇 ~ 巧克力核桃餅乾 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I am so excited to share this crunchy and delicious chocolate butter cookies with you. The best thing about this recipe is, you can make the dough the day before, keep it in the refrigerator overnight, take it out the next day, and slice and bake. There! You have fresh baked cookies in almost no time!!! If you like my video, please click "Like" and Subscribe. / @tasty_cooking_studio Ingredients: 85 grams (6 tablespoons) unsalted butter, softened 30 grams (4½ tablespoons) powdered sugar 35 grams (3 tablespoons) light brown sugar 1 medium-size egg (40 grams) 60 grams (½ cup) walnut 100 grams (½ cup + ⅓ cup) cake flour 40 grams (4 tablespoons) bread flour 13 grams (2 tablespoons) unsweetened cocoa powder 4 grams (1 teaspoon) baking powder additional flour for dusting 材料: 無鹽牛油 (奶油) 85 克 (6 湯匙) 糖粉 30 克 (4½ 湯匙) 黃砂糖 (紅糖) 35 克 (3 湯匙) 1 個中號雞蛋 (全蛋 40 克) 核桃 60 克 (½ 杯) 低筋麵粉 100 克 (½ 杯+ ⅓ 杯) 高筋麵粉 40 克 (4 湯匙) 無糖可可粉 13 克 (2 湯匙) 泡打粉 (發粉) 4 克 (1 茶匙) 手粉 (用適量麵粉) Subscribe to my YouTube Channel for more great recipes and videos. 跟我聯繫 Connect with me! Email: [email protected] / tastycookingstudio / tastycookingstudio