• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

香兰发糕 Pandan Steamed Cake/ Blossom Pandan Huat Kueh скачать в хорошем качестве

香兰发糕 Pandan Steamed Cake/ Blossom Pandan Huat Kueh 3 years ago

香兰发糕

发糕食谱

发糕的做法

发糕的做法松软又好吃

pandan steamed cake

pandan steamed cake recipe

pandan steamed cake with coconut filling

pandan huat kuih

pandan huat kueh

pandan huat kueh recipe

pandan fa gao

pandan fatt koh recipe

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
香兰发糕 Pandan Steamed Cake/ Blossom Pandan Huat Kueh
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 香兰发糕 Pandan Steamed Cake/ Blossom Pandan Huat Kueh в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 香兰发糕 Pandan Steamed Cake/ Blossom Pandan Huat Kueh или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 香兰发糕 Pandan Steamed Cake/ Blossom Pandan Huat Kueh в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



香兰发糕 Pandan Steamed Cake/ Blossom Pandan Huat Kueh

我们归队啦!补上香兰发糕视频,大家试做愉快! 这发糕食谱用到的主要食材是自发面粉,也就是已经加入泡打粉的预拌面粉。如果家里刚好有面粉和泡打粉的话,那你也可以自行以250克面粉加2.5茶匙泡打粉替代250克的自发面粉。你可能也会问为何这甜食会加入少许盐来调味?重点来了!是因为这食谱有用到椰奶!这做法是从马来友人那里学到的。凡是有加入椰奶的甜食,马来人的做法是会加入少许盐来调味的。盐除了可以去掉椰奶的腻味,也能把甜食的味道变得不‘死甜’,风味更佳。口说无凭,试做吃过你就知啦! 分量:4-5人份(7粒7cm发糕模) 准备时间:15分钟 煮时:20分钟 材料A: 250克 自发面粉(过筛) 100克 椰奶* 60克 砂糖 30克 玉米油 1/2茶匙 盐 材料B(香兰水): 150克 水* 15片 香兰叶(洗净剪小段) 准备功夫: 1. 把材料B放入搅拌机搅至香兰叶变幼,沥渣,香兰水待用 做法: 1. 把材料A和150克的香兰水(材料B)混合,搅拌均匀至无颗粒,静置15分钟 2. 把面糊倒入含有纸杯的模具里(9分满),放入蒸笼* 3. 盖上,用块干净的湿布封住锅盖的透气孔*,大火蒸20分钟* 4. 熄火起盖,发糕离锅,完成 *小提示: 1. 蒸笼锅气锅压越大,发糕开的花就越大 2. 用块湿布封住锅盖的透气孔,增加锅压,发糕就可以蒸到开大花的效果。如果锅盖是密封锅盖,可省略这步骤 3. 蒸时会因不同的模具,蒸笼气压而有出入。可以用叉或竹签插入发糕的中心点测试熟度, 如果叉或竹签拉出来还粘有糊浆,须再加长蒸时 4. 如果用的包装椰奶是高稠度以至面糊无法调成糊状,可自行调高香兰水份调至面糊稠得可以流动 Have you tried making pandan huat kueh a.k.a. fa gao? It’s fluffy and aromatic! Portion: 7 pieces (7cm mould) Prep Time: 15 minutes Cook Time: 20 minutes Ingredients A: 250 g self-raising flour (sifted) 100 g coconut milk* 60 g caster sugar 30 g corn oil ½ tsp salt Ingredients B (pandan juice): 150 g water* 15 slices pandan leaves (wash and cut into small pieces) Preparations: 1. Insert Ingredients B into a blender and blend until smooth, sieve and set aside Steps: 1. Combine both ingredients A and 150g pandan juice (ingredients B), mix well and set aside for 15 minutes 2. Fill the mixture into the moulds (90% filled), transfer to the steamer* 3. Cover with a lid, cover the vent with a damp cloth*, steam it with high heat for 20 minutes* 4. Turn off the gas, lift the lid, retrieve the huat kueh and it’s done! Tips: 1. The higher the steamer’s pressure, the bigger the “flower” of huat kueh 2. The purpose of blocking the vent with damp cloth is to increase the pressure within the steamer 3. Adjust your own steaming duration as it depends on the steamer you are using, you can use a fork to poke the center of the huat kueh to gauge whether it is done 4. Some packed coconut milk might be thicker so you might need to increase the pandan juice portion for smoother texture #南洋风味家常菜单 #nanyangkitchen Visit our website for more recipe: https://www.nanyangkitchen.co/ Like us on FB:   / nanyangkitchen.co   Follow us on IG:   / nanyangkitchen.co   Subscribe to our YT channel:    / nanyangkitchen  

Comments
  • Smilling Pandan Huat Kueh / Fatt Koh | 笑口班兰发糕 4 years ago
    Smilling Pandan Huat Kueh / Fatt Koh | 笑口班兰发糕
    Опубликовано: 4 years ago
    1737831
  • 10种传统糕点/甜品食谱 (2) Traditional Chinese Dessert Recipe Compilation (Vol.2) 1 month ago
    10种传统糕点/甜品食谱 (2) Traditional Chinese Dessert Recipe Compilation (Vol.2)
    Опубликовано: 1 month ago
    16191
  • Beautiful Fruit Jelly Roll cake. 🍓🥝🍊🍋🥭🍇 / Cup measure 1 year ago
    Beautiful Fruit Jelly Roll cake. 🍓🥝🍊🍋🥭🍇 / Cup measure
    Опубликовано: 1 year ago
    3120864
  • Steamed cake, zero-failure recipe, no oven required, fluffy and soft, delicious[CC subtitles] 3 years ago
    Steamed cake, zero-failure recipe, no oven required, fluffy and soft, delicious[CC subtitles]
    Опубликовано: 3 years ago
    6945326
  • 班兰鸡蛋糕 │ 传统蒸鸡蛋糕,不用汽水也能发的秘密 Chinese Pandan Steamed Cake 【ENG SUB】 4 years ago
    班兰鸡蛋糕 │ 传统蒸鸡蛋糕,不用汽水也能发的秘密 Chinese Pandan Steamed Cake 【ENG SUB】
    Опубликовано: 4 years ago
    296147
  • 【发糕】过年必备,祝愿大家富贵开花节节高!只需加多一样糯米粉,口感甜而不腻,糯而不粘!Steamed Rice Cupcakes! 3 years ago
    【发糕】过年必备,祝愿大家富贵开花节节高!只需加多一样糯米粉,口感甜而不腻,糯而不粘!Steamed Rice Cupcakes!
    Опубликовано: 3 years ago
    304333
  • Japanese original Cake Roll┃super soft, no cracking, no peeling  Swiss roll 2 years ago
    Japanese original Cake Roll┃super soft, no cracking, no peeling Swiss roll
    Опубликовано: 2 years ago
    2617363
  • Pandan Coconut Milk Huat Kuih (Fatt Koh) , simple vegan recipe 【4K sub】 4 years ago
    Pandan Coconut Milk Huat Kuih (Fatt Koh) , simple vegan recipe 【4K sub】
    Опубликовано: 4 years ago
    28099
  • 4款简易开花发糕食谱 4 Best Blossom Huat Kueh Recipe Compilation 2 years ago
    4款简易开花发糕食谱 4 Best Blossom Huat Kueh Recipe Compilation
    Опубликовано: 2 years ago
    12742
  • 班兰椰奶大发糕   |  想要发糕个个笑地像花一般灿烂,只要多一步  |  Pandan Huat Kueh 3 years ago
    班兰椰奶大发糕 | 想要发糕个个笑地像花一般灿烂,只要多一步 | Pandan Huat Kueh
    Опубликовано: 3 years ago
    101666

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS