• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Choux craquelin: the recipe for the beautiful and delicious desserts! скачать в хорошем качестве

Choux craquelin: the recipe for the beautiful and delicious desserts! 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Choux craquelin: the recipe for the beautiful and delicious desserts!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Choux craquelin: the recipe for the beautiful and delicious desserts! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Choux craquelin: the recipe for the beautiful and delicious desserts! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Choux craquelin: the recipe for the beautiful and delicious desserts! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Choux craquelin: the recipe for the beautiful and delicious desserts!

INGREDIENTS For the craquelin:  40 g (5 tbsp) all-purpose flour;  40 g (3 tbsp) brown sugar;  35 g (2 ½ tbsp) butter, softened.   For the choux pastry:  125 ml (½ cup) water;  75 g (½ cup) all-purpose flour;  50 g (½ cup) butter;  20 g (2 tbsp) sugar;  2 eggs;  a pinch of salt.   For the cream:  450 ml (1 ¾ cup) sweet whipping cream;  135 g (⅔ cup) mascarpone;  1 tsp vanilla extract.   METHOD  Mix ingredients for the craquelin until smooth pastry forms. Let sit in the fridge.  Melt butter in water on the stove over medium heat. When it starts to boil, add sugar and salt, whisk, then mix in flour.  Knead the dough on the stove until smooth, for around 30 seconds. Let cool down slightly.  Beat 2 eggs into the dough and transfer into a piping bag.  Pipe 8 choux on a baking sheet.  Roll out craquelin pastry and cut out 8 circles. Top choux with circles of pastry and transfer into the oven. Bake for 30-35 minutes at 180C/350F.  Beat cream with mascarpone and vanilla until stiff peaks form.  When choux has cooled down, cut each in half and fill with pastry cream. ----------------------------------------- About us: ‘Cookist’ offers you everyday fresh, fun and easy recipes. You can find the best quick and easy to make recipes, simple meal planning ideas and cooking techniques.   Subscribe to Cookist: http://cooki.st/LaxZR   Enjoy with us: http://cooki.st/U93B4   Follow us: Facebook:   / cookistwow   Instagram:   / cookistwow     For any content use please feel free to contact [email protected] https://video.cookist.com/video/an/YG...

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5