У нас вы можете посмотреть бесплатно How LCA is helping a more sustainable shellfish industry - Webinar или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
How do mussels and oysters compare to other dietary proteins? Do frozen shellfish have a larger carbon footprint that live shellfish? How do national and international distribution chains compare? Assessing the carbon footprint of farmed shellfish over their entire life cycle can provide some interesting and useful insights. In this webinar, Steph Hopkins, Policy Manager for Aquaculture NZ, shares their motivations for carrying out a Life Cycle Assessment. Jeff Vickers, Technical Director of thinkstep-anz, discusses the goal and results of the LCA. Other industry leaders discuss implications for the industry. This webinar was recorded in March 2022 You can find further webinars at https://www.thinkstep-anz.com/resrc/w...