У нас вы можете посмотреть бесплатно My FAVORITE Soy Sauces for Cooking Chinese Food! I Keep In My Pantry | JON KUNG или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Since doing my soy sauce taste testing videos, my preferences for cooking Chinese food have evolved. In this video, I dive into the soy sauces I currently use, from light soy sauces like Lee Kum Kee Premium to finishing sauces like Donggu. I also explore the key differences between Chinese and Japanese soy sauces, their unique uses, and why mixing the two just doesn’t work. Become a member: / @jonkung #cooking #soysauce #jonkung Chapters: 0:00 My changing soy sauce preferences 0:36 Understanding Chinese vs. Japanese soy sauce 1:50 Why you shouldn’t mix soy sauce types 2:48 Exploring Chinese light and dark soy sauces 3:55 Best uses for light soy sauce 4:44 Dark soy sauce: rich color and deeper flavor 5:28 My top three Chinese light soy sauces 6:43 Japanese soy sauce brands I recommend 7:54 Honorable mention: Maggi seasoning 8:24 My go-to dark soy sauce for now 9:48 Why I don’t use low sodium soy sauces 10:53 Tamari: my honest opinion 11:48 Closing thoughts and viewer recommendations Checkout my cookbook here: https://www.penguinrandomhouse.com/bo... Order my Spice Blends: https://www.burlapandbarrel.com/produ... Follow Me on TikTok: / jonkung Follow Me on Facebook: / chefjonkung Follow Me on Instagram: / jonkung My FAVORITE Soy Sauces for Cooking Chinese Food! I Keep In My Pantry | JON KUNG • My FAVORITE Soy Sauces for Cooking Ch...