У нас вы можете посмотреть бесплатно OSSETIAN PIES WITH Cheese and Potatoes или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Three delicious Ossetian Pies with cheese and potatoes! Once having tried them, you will not be able to remain indifferent;) When subscribing to my channel, be sure to click on the bell to not miss new videos! ✔ Subscribe to my channel https://goo.gl/1n22Fm НInstagram / shobytinskay ✔My vkontakte group https://vk.com/club111064255 ✔My Facebook Group https://goo.gl/4e892H ✔ My group in classmates https://ok.ru/blogdomokh ************************************** OSSETIAN PIES with Cheese and Potatoes (3 pieces with a diameter of 26 - 28 cm) Dough: 500 gr. white wheat flour 400 ml. of milk 50 gr. butter 10 gr. sugar (1.5 tsp) 7 gr. salt (1 tsp) 5 gr. dry yeast (or 15 gr. fresh) Filling: 200 gr. boiled hot potato 300 gr. Cheese (Ossetian, Suluguni, Adyghe or Mozzarella) 10 gr. butter salt, pepper to taste (if needed) butter for lubricating ready-made cakes (20-30 gr.) ************************************** Bake the pies in a preheated oven at 220 ° C for 10 minutes and at 230 ° C for 5 minutes. Baking time and temperature depend on the characteristics of your oven. During kneading dough, be guided by the time, 10 - 15 minutes, no less. Flour no longer add! When it fits, it will become denser. ************************************