• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Korean Cream Cheese Garlic Bun | How to make cream cheese garlic bread Café-Style at Home 🥯 скачать в хорошем качестве

Korean Cream Cheese Garlic Bun | How to make cream cheese garlic bread Café-Style at Home 🥯 3 дня назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Korean Cream Cheese Garlic Bun | How to make cream cheese garlic bread Café-Style at Home 🥯
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Korean Cream Cheese Garlic Bun | How to make cream cheese garlic bread Café-Style at Home 🥯 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Korean Cream Cheese Garlic Bun | How to make cream cheese garlic bread Café-Style at Home 🥯 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Korean Cream Cheese Garlic Bun | How to make cream cheese garlic bread Café-Style at Home 🥯 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Korean Cream Cheese Garlic Bun | How to make cream cheese garlic bread Café-Style at Home 🥯

RECIPE ⬇️ Subscribe ​⁠‪@Snehaasbakes‬ for more delightful recipes 🌷    / @snehaasbakes   Soft, golden, cream-filled buns brushed with garlicky butter and finished with melted mozzarella — these Korean Cream Cheese Garlic Buns are bakery-style but easy to make at home. Below you’ll find the full ingredient list and step-by-step procedure. YIELD: 8 buns Ingredients — Dough • All-purpose flour (maida) – 450 g • Active dry yeast – 1 tbsp • Sugar – 1½ tbsp • Salt – 1½ tsp • Olive oil – 30 g (2 tbsp) • Warm water – 270–290 ml (just enough to make a soft dough) Ingredients — Cream Cheese Filling • Cream cheese (softened) – 200 g • Heavy whipping cream – 60 ml (¼ cup) • Sugar – 1 tbsp • Salt – pinch Ingredients — Garlic Butter & Topping • Salted butter (melted) – 60 g (4 tbsp) • Fresh grated garlic – 2 tbsp (about 4 cloves) • Pizza/pasta seasoning – 1 tsp • Mixed dried herbs – 1 tsp • Dried oregano – ½ tsp • Chili flakes – ½ tsp (or to taste) • Grated mozzarella – 100 g ⸻ Procedure — 1. In a bowl combine 450 g all-purpose flour, 1½ tbsp sugar and 1 tbsp active dry yeast; mix. 2. Add 1½ tsp salt and mix again. 3. Pour in 270–290 ml warm water and 30 g olive oil; mix to form a shaggy dough. 4. Knead the dough until smooth and elastic. 5. Lightly oil a bowl, place dough inside, cover with a kitchen towel and proof for ~1 hour (first proof) until doubled. 6. Dust work surface with flour, divide dough into 8 equal portions and shape into smooth buns. 7. Place buns on a lined tray and bake at 340°F for 20–25 minutes until light golden. 8. Brush hot buns with melted butter and let cool to room temperature. 9. For the filling: whisk 200 g softened cream cheese with 60 ml heavy cream, 1 tbsp sugar and a pinch of salt until smooth; transfer to a piping bag. 10. For the garlic butter: mix 60 g melted butter, 2 tbsp grated garlic, 1 tsp pizza seasoning, 1 tsp mixed herbs, ½ tsp oregano and ½ tsp chili flakes. 11. Cut each cooled bun into 6 sections (don’t slice through) and pipe the cream cheese into the gaps. 12. Dip each filled bun into the garlic butter to coat, top with grated mozzarella and a sprinkle of chili flakes. 13. Bake again briefly (2-3 minutes) or under a quick broil just until mozzarella melts. 14. Remove, let rest a minute, then serve warm — enjoy! ⸻ Notes & tips • You can adjust sugar in the filling to taste (1–2 tbsp if you prefer sweeter). • Use room-temperature cream cheese for a lump-free filling. #koreangarlicbread #koreanstreetfood #homemadebread #garlicbread

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5