• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to make brawn (from a pig's head) - The Victorian Way скачать в хорошем качестве

How to make brawn (from a pig's head) - The Victorian Way 2 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to make brawn (from a pig's head) - The Victorian Way
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to make brawn (from a pig's head) - The Victorian Way в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make brawn (from a pig's head) - The Victorian Way или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to make brawn (from a pig's head) - The Victorian Way в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to make brawn (from a pig's head) - The Victorian Way

Buy your copy of our 'Victorian Way' cookery book: http://bit.ly/2RPyrvQ Visit Audley End House and Gardens for yourself: https://bit.ly/31K6exp Join Mrs Crocombe as she prepares a classic British dish. Brawn is a hearty type of terrine made from a pig's head and served with mustard and pickles. English Heritage is a charity that cares for hundreds of historic sites in every corner of England. Find out how you can support our work here: http://bit.ly/38Cv9lA Modern recipe, based loosely on Cassell’s Dictionary Of Cookery (c.1875): INGREDIENTS • 1 pig’s head; • Salt; • 4 pig’s trotters; • 2 tsp ground white pepper; • 1 tsp allspice; • ½ tsp cloves; • ½ tsp ground mace; • Rosemary, to decorate; • Mustard, to serve. METHOD Put your pig’s head in a large ceramic bowl and throw a couple of handfuls of salt on it. Leave for at least 8 hours, or up to a day. Then put the head, along with the trotters, in a large pan, cover with water, and bring to a boil, skimming off any scum that rises to the surface as you go. Reduce to a slow simmer, and cook for around 2½-3 hours, until the meat is very soft and comes off the bone easily. Remove the head, and fast-boil the liquid until it is reduced by half. Pick all of the meat, skin, sinews and anything else from the bones. Chop everything roughly but evenly. Mix in your ground spices. Grease a brawn mould and put in your chopped meat, pressing down firmly as you go. When the mould is full, pour some of the reduced cooking liquid around it until it covers the meat, then finish by putting a plate on top weighted down with a 2lb (1kg) weight (or a big tin of an equivalent weight). Leave to set overnight in a fridge before demoulding – a hot wetted cloth should help to loosen the brawn, or a quick dip in some hot water. Serve decorated with rosemary and accompanied with mustard and pickles. SUBSCRIBE TO OUR CHANNEL: https://goo.gl/c5lVBJ FIND A PLACE TO VISIT: https://goo.gl/86w2F6 FOLLOW US ON TIKTOK: https://bit.ly/3LPAF96 LIKE US ON FACEBOOK: https://bit.ly/3MevLDN FOLLOW US ON TWITTER: https://bit.ly/3pvFv3y FOLLOW US ON INSTAGRAM: https://bit.ly/3Balkei

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5