У нас вы можете посмотреть бесплатно HOW TO MAKE COLOMBA PASCAL - FLUFFY DOUGH - SIMPLE AND DELICIOUS RECIPE или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Colomba Pascal is the ideal recipe for this Easter and this one is simply irresistible! 😍🤤 And of course, a special recipe calls for quality ingredients! That's why I used Traditional Wheat Flour and Creamy Margarine from @coamoalimentos, which make everything soft, tasty and just right! ✅ Ingredients: Sponge 200g of Coamo Traditional Wheat Flour 25g of dry biological yeast 250ml of warm water For the dough: 400g of Coamo Traditional Wheat Flour 120g of sugar 4 egg yolks 120g of Coamo Creamy Margarine 50g of honey 10g of salt 60g of powdered milk For the cream: 80g of almond or cashew flour 80g of sugar 60g of egg whites (2 egg whites) Contact for partnerships: [email protected] Products that I use in my kitchen: Digital Scale: https://amzn.to/44o9PNg KitchenAid Mixer: https://amzn.to/3rxxNH9 Set of Shapes: https://amzn.to/3PVDJUx Food Processor: https://amzn.to/44m63nB Blenders I use: 1- https://amzn.to/3NSjyUR 2- https://amzn.to/43nKNN4