У нас вы можете посмотреть бесплатно Steamed Hilsa | ভাপা ইলিশ | সর্ষে ইলিশ | Vape Shorshe Ilish | Bhapa Ilish Ranna | Illish или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients: Ilish fish- 5 pieces (350 gm) Yellow mustard seeds- 1.5 tbsp Brown mustard seeds- 1.5 tbsp Green chilli- 6 nos. Sliced onion- ½ cup Water- ½ cup Whisked yoghurt- 2 tbsp Chilli powder- ½ tsp Turmeric powder- 1 tsp Sugar- ¼ tsp Salt- 1 tsp Mustard oil- ¼ cup Preparation: Wash and clean fish, pat it dry for 10 mins. Mustard seeds soak in water for 2 hours. Blend Mustard seeds, chopped green chillis, sliced onion and water to smooth paste. Process: In a steel box mix the mustard paste with whisked yoghurt, turmeric powder, chilli powder, salt, sugar and mustard oil. Add fish and coat each piece of illish with paste, slit 4-5 green chillies, cover the box and marinate for 15 mins. Place a stand in a pan. Pour hot water, it should be reach above half the height of the container or there’s a danger of water seeping in. Boil water. Place the box in the pan upon stand. Cover and steam on medium heat for 15 mins. Don’t overcook the fish! Rest for 5 mins in the pan and serve hot with rice.