У нас вы можете посмотреть бесплатно 掛川城南茶業組合~あら茶が出来るまで или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
字幕を追加致しましたので画面右下(時計マークの右側)より設定をONにするとご覧になれます。 日本独特の「蒸す」という工程が、美しい緑茶の色を映し出します。 収穫した生葉は新鮮なうちに蒸気で蒸し、酸化酵素の働きを止めます。この日本独自の「蒸す」という工程が、日本茶特有の香味や美しい色を生み出すのです。その後、段階的に茶葉を揉み、乾燥しながら、細長く整形。こうして出来上がったのが「荒茶」です。 Japan's unique "steaming" method produces the beautiful green tea color. To prevent oxidization,freshly-picked tea leaves are steamed.This unique Japanese process gives Japanese green tea its own special flavor and beautiful color.Following this,the tea leaves are rolled and dried until they are drawn into a long,thin shape.The end product is aracha (unprocessed tea).Although at one time all of these processed were performed by hand by skilled experts,nowadays most tea are processed by machine;however,the manual hand-rolling method serves as the foundation for this technology,and even today,the Japanese art and spirit of making tea is passed down by skilled experts involved in the industry.