У нас вы можете посмотреть бесплатно 茴香头怎么吃,Fennel Spicy Fried Pork,最好吃的吃法,还是中式的茴香头辣炒肉。 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
茴香辣炒肉,是我认为最好吃的茴香的吃法,肉嫩,茴香微脆,辣爽鲜香,非常下饭的一道菜。 茴香头不是特别受欢迎的蔬菜,原因是好多人不知道怎么吃,我尝试过好多吃法,比如包饺子,做沙拉,做汤和西式的煎烤,截至目前,我认为最好吃的方法还是这款辣炒肉。建议尝试。 提示:1 茴香切片时,尽可能的薄一些,这样口感更好,也可以切细丝。 2 炒的时间不宜过长。 食材: 茴香头 1个,猪肉里脊 120克,葱 1根,蒜 2瓣,辣椒 1个, 腌肉:酱油 1汤勺,料酒 1汤勺,淀粉 1/2茶勺 植物油 20毫升,盐 1茶勺,白胡椒粉 1茶勺,糖 2茶勺,酱油 1汤勺,西芹 少许 谢谢观看,如果你喜欢我的视频,请你订阅点赞和留言,下面是免费订阅链接: / @carolgermanlife60 == Fennel spicy fried meat, the best way to eat fennel Tips: 1 When slicing fennel, try to make it as thin as possible, so that it tastes better, and you can also cut it into thin shreds. 2 The frying time should not be too long. Ingredients: 1 fennel, 120 g pork tenderloin, 1 shallot, 2 cloves of garlic, 1 chili, Marinated meat: 1 tablespoon of soy sauce, 1 tablespoon of cooking wine, 1/2 teaspoon of starch 20ml vegetable oil, 1 teaspoon salt, 1 teaspoon white pepper, 2 teaspoons sugar, 1 tablespoon soy sauce, a little celery Thank you for watching, if you like my video, please subscribe, like and comment, here is the free subscription link: / @carolgermanlife60 ==