У нас вы можете посмотреть бесплатно Quick Pickled Eggs and Beets! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
CHECK OUT MORE GREAT RECIPES AT http://www.shotgunred.com 🔥 Get our NEW COOKBOOK NEW Volume 2: https://amzn.to/3BtIhH5 Volume 1: https://amzn.to/2HHX5eT!📚🔥 https://amzn.to/2HHX5eT Recipe Below Please LIKE, SHARE and LEAVE A COMMENT! We want to hear from you! PLEASE SUBSCRIBE! To find out more about Shotgun Red or to submit a recipe, visit: http://www.shotgunred.com / cooking-with-shotgun-red-467719750252113 Follow us on Facebook, Instagram and Twitter @cookingwithshotgunred Easy to make!. Lasts two weeks, "Ya right!" Recipe! In a sauce pan pour the juice of a 15 oz. can of sliced beets (keep the beets in the can for now) to the beet juice in the pot add 1/2 cup sugar, 1/2 cup vinegar, 1/2 cup water. 1 tsp. pickling spice. bring to a boil and simmer for 3 minutes. Pour the beets out of the can onto a plate and cut them into 1 inch peices and add to the pot for 3 minutes. In a quart jar layer eggs and the beets then pour the brine over the eggs and beets. Screw on lid and put in the frig for 2 to 3 days! Enjoy! Important Notice! We hope you subscribe to "Cooking with Shotgun Red" ~-~~-~~~-~~-~ ~-~~-~~~-~~-~