• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

【藕粉桂花糕】宮廷點心 скачать в хорошем качестве

【藕粉桂花糕】宮廷點心 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
【藕粉桂花糕】宮廷點心
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 【藕粉桂花糕】宮廷點心 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 【藕粉桂花糕】宮廷點心 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 【藕粉桂花糕】宮廷點心 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



【藕粉桂花糕】宮廷點心

藕粉桂花糕是甄嬛傳中,沈眉莊最擅長的糕點。 藕粉和桂花糖都是出自浙江杭州地區的著名傳統小吃,所以這是一道江南風味的精美糕點,而這道糕點在《紅樓夢》中也有出現。 這幾年的宮廷劇劇中都有好多的點心,每一種都想試做看看,也嚐嚐古人的點心。 炎熱的天氣讓人們出汗多、水分消耗量大,而蓮藕是比較涼性的食物,在夏天吃連藕可以清熱涼血,安神助眠。 桂花在這道點心中是妝點的材料,跟蓮藕一樣具有健脾、生津的作用。 藕粉桂花糕吃起來軟糯香甜。 冷藏後吃起來又是另一種Q彈的口感。 建議做好的藕粉桂花糕當天食用完,口感最為軟糯。 做好的藕粉桂花糕,室溫可保存2天。 冷藏後,口感會變得較Q彈,可保存3天。 放置過久的藕粉桂花糕,顏色會從蒸好後的金黃逐漸轉回藕色。 Lotus root starch and sweet-scented osmanthus cake is the cake that Shen Meizhuang is best at in Zhen Huan's biography. Both lotus root starch and sweet-scented osmanthus sugar are famous traditional snacks from Hangzhou, Zhejiang Province, so this is an exquisite pastry with Jiangnan flavor, and this pastry also appeared in "A Dream of Red Mansions". In the past few years, there have been many dim sums in the court dramas, and I want to try each of them, and try the dim sum of the ancients. Hot weather makes people sweat a lot and consume a lot of water, and lotus root is a relatively cool food. Eating lotus root in summer can clear heat and cool blood, soothe the nerves and help sleep. Osmanthus is a decorative material in this dim sum, and like lotus root, it has the effect of invigorating the spleen and promoting body fluids. The lotus root flour and sweet-scented osmanthus cake tastes soft and sweet. After being refrigerated, it tastes like another Q bomb. It is recommended that the prepared lotus root starch and sweet-scented osmanthus cake be eaten on the same day, and the taste is the most glutinous. The prepared lotus root starch osmanthus cake can be stored at room temperature for 2 days. After refrigerating, the taste will become more Q-blastic and can be stored for 3 days. The color of lotus root starch and sweet-scented osmanthus cake that has been placed for a long time will gradually change from golden brown to lotus root color after steaming, which is a normal phenomenon. 食譜(Recipe): 蓮藕粉(lotus root powder) 200g 冰糖(crystal sugar) 200g 乾桂花(dried osmanthus) 3g 水(water) 600cc 烹飪方式(Cooking method): 1、桂花3g用水略為漂洗 Osmanthus 3g rinse with water slightly 2、洗後撈起,放入鍋中 After washing, take it out and put it in the pot 3、鍋中加入600cc清水,以中火煮出桂花香氣 Add 600cc of water to the pot, cook over medium heat until the aroma of sweet-scented osmanthus 4、香氣煮出後,加入200g冰糖,煮至糖溶解後放涼 After the aroma is boiled, add 200g crystal sugar, cook until the sugar dissolves and let it cool 5、將桂花糖漿倒入大碗 Pour osmanthus syrup into a large bowl 6、一邊加入蓮藕粉一邊攪拌 Stir while adding lotus root powder 7、將攪拌完成的粉漿水再倒回鍋中 Pour the mixed slurry water back into the pot 8、以中小火將粉漿煮至黏稠,注意不要燒焦 Cook the batter over medium-low heat until it thickens, being careful not to burn it 9、煮好的藕粉桂花糕裝入15cm*15cm塗了油或舖入烤盤紙的方形模 Put lotus root starch sweet-scented osmanthus cake into a 15cm*15cm square mold coated with oil or on parchment paper 10、用沾了水的湯匙壓平表面 Flatten the surface with a watered spoon 11、放入蒸鍋以中大火蒸30分鐘 Put it in a steamer and steam for 30 minutes 12、蒸至熟且桂花糕呈透明狀後,取出放涼 Steam until cooked and the sweet-scented osmanthus cake is transparent, take it out and let it cool 13、用手或湯匙沾些水,撥開桂花糕與烤盤紙的黏結處 Dip some water with your hand or a spoon, and remove the bond between the sweet-scented osmanthus cake and the parchment paper 14、刀子泡過冰水後,用來將桂花糕切成菱形狀 After the knife has been soaked in ice water, it is used to cut the sweet-scented osmanthus cake into diamond shapes 15、在桂花糕上以乾桂花做裝飾,藕粉桂花糕就完成了~ Decorate the osmanthus cake with dried osmanthus, and the lotus root starch osmanthus cake is finished~ #食譜 #點心 #復刻 #甄嬛傳 #桂花 #中式甜點 #宮廷

Comments
  • 桂花糕:传统名小吃,松软香甜,赶紧来一口锁住秋天的味道! 5 лет назад
    桂花糕:传统名小吃,松软香甜,赶紧来一口锁住秋天的味道!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 電鍋做古早味小點心~水果涼糕! 6 лет назад
    電鍋做古早味小點心~水果涼糕!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • 軟糯清甜的藕粉桂花糕,在家自製宮廷美食!Osmanthus Cake Made From  Lotus Root Powder 1 год назад
    軟糯清甜的藕粉桂花糕,在家自製宮廷美食!Osmanthus Cake Made From Lotus Root Powder
    Опубликовано: 1 год назад
  • 用點心做點心-蓮藕涼糕 13 лет назад
    用點心做點心-蓮藕涼糕
    Опубликовано: 13 лет назад
  • 【電鍋料理】自己做澎湖黑糖糕簡單嗎🤔❓食材全聯都可以買的到耶!!🧁 2 недели назад
    【電鍋料理】自己做澎湖黑糖糕簡單嗎🤔❓食材全聯都可以買的到耶!!🧁
    Опубликовано: 2 недели назад
  • 还原了皇上最爱的宫廷点心,竟然是美白神器!促进睡眠吃嘛嘛香丨藕粉桂花糖糕,中国传统糕点 6 лет назад
    还原了皇上最爱的宫廷点心,竟然是美白神器!促进睡眠吃嘛嘛香丨藕粉桂花糖糕,中国传统糕点
    Опубликовано: 6 лет назад
  • 滿屋飄香的桂花糕,口感細膩,綿軟香甜,做法原來那麼的簡單 5 лет назад
    滿屋飄香的桂花糕,口感細膩,綿軟香甜,做法原來那麼的簡單
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 尋找台灣感動力- 創意涼糕 融入台灣在地食材 5 лет назад
    尋找台灣感動力- 創意涼糕 融入台灣在地食材
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 【國宴大師•茯苓糕】軟糯香甜滿口桂花香!傳承百年的傳統糕點茯苓糕,好吃又養顏!大爺二伯大問答|老飯骨 5 лет назад
    【國宴大師•茯苓糕】軟糯香甜滿口桂花香!傳承百年的傳統糕點茯苓糕,好吃又養顏!大爺二伯大問答|老飯骨
    Опубликовано: 5 лет назад
  • [Eng Sub]满屋飘香的桂花糕,口感细腻,绵软香甜,简单到只需三种食材【小敏的Fun】 5 лет назад
    [Eng Sub]满屋飘香的桂花糕,口感细腻,绵软香甜,简单到只需三种食材【小敏的Fun】
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Получится у всех! Вкуснейшее ЛИМОННОЕ ПЕЧЕНЬЕ с нежным лимонным курдом | лёгкий рецепт 10 месяцев назад
    Получится у всех! Вкуснейшее ЛИМОННОЕ ПЕЧЕНЬЕ с нежным лимонным курдом | лёгкий рецепт
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • 終於知道藕粉為什麼那麼珍貴惹,「自製藕粉藕粉羹」~Lotus Root Powder | 夢幻廚房在我家 ENG SUB 2 года назад
    終於知道藕粉為什麼那麼珍貴惹,「自製藕粉藕粉羹」~Lotus Root Powder | 夢幻廚房在我家 ENG SUB
    Опубликовано: 2 года назад
  • 藕粉桂花糖糕&枣泥山药糕 6 лет назад
    藕粉桂花糖糕&枣泥山药糕
    Опубликовано: 6 лет назад
  • 【日式蕨餅】完全不輸鮮奶麻糬,蓮藕粉也能做,一次學會零失敗!Walabi Mochi | 夢幻廚房在我家 ENG SUB 3 года назад
    【日式蕨餅】完全不輸鮮奶麻糬,蓮藕粉也能做,一次學會零失敗!Walabi Mochi | 夢幻廚房在我家 ENG SUB
    Опубликовано: 3 года назад
  • 1 Чаша Муки, 2 Яйца: Завтрак за 5 Минут, Вкуснее Бунов! 11 месяцев назад
    1 Чаша Муки, 2 Яйца: Завтрак за 5 Минут, Вкуснее Бунов!
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Lychee Agar-agar Jelly Recipe | Agar-agar Recipes | 荔枝燕菜糕果冻食谱 2 года назад
    Lychee Agar-agar Jelly Recipe | Agar-agar Recipes | 荔枝燕菜糕果冻食谱
    Опубликовано: 2 года назад
  • 黑糖涼糕|古早味黑糖涼糕|日式黑糖涼糕|蓮藕黑糖涼糕|蓮藕粉涼糕|蓮藕涼糕|用純正蓮藕粉做的黑糖涼糕表面裹上一層黃豆粉,口感清爽不甜膩 5 лет назад
    黑糖涼糕|古早味黑糖涼糕|日式黑糖涼糕|蓮藕黑糖涼糕|蓮藕粉涼糕|蓮藕涼糕|用純正蓮藕粉做的黑糖涼糕表面裹上一層黃豆粉,口感清爽不甜膩
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 如何做桂花糕【豆沙核桃口味】精緻宮廷點心How to make Chinese royal dessert | Osmanthus rice cake 3 года назад
    如何做桂花糕【豆沙核桃口味】精緻宮廷點心How to make Chinese royal dessert | Osmanthus rice cake
    Опубликовано: 3 года назад
  • 《輕鬆學 蓮藕黑糖涼糕》安安烹飪小教室 6 лет назад
    《輕鬆學 蓮藕黑糖涼糕》安安烹飪小教室
    Опубликовано: 6 лет назад
  • 「枣泥山药糕」无糖健脾,无麸质,月饼茶点,补气血易消化,入口软糯,馨月家私房配方|「棗泥山藥糕」簡單版做法,無糖,無麩質,月餅茶點 3 года назад
    「枣泥山药糕」无糖健脾,无麸质,月饼茶点,补气血易消化,入口软糯,馨月家私房配方|「棗泥山藥糕」簡單版做法,無糖,無麩質,月餅茶點
    Опубликовано: 3 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5