У нас вы можете посмотреть бесплатно Tel Potol | Potol'er Tel Jhol | A Light Curry with Pointed Gourd (Parwal) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
‘Tel jhol’ is the name given to a light curry, which is infused with kaalo jeere, green chillies, and mustard oil. As the name suggests, 'tel' or mustard oil is an important component of the base of the curry. In such preparations, mustard oil is used twice—once while cooking and at the end for garnish. This intensifies the flavour of the curry. Potol'er tel jhol is a delicacy. This recipe is made with small or kochi potol (pointed gourd or parwal). The baby potol soak up the jhol and become plump and juicy, making for a perfectly delicious, yet light, summer torkari. ______________________________________________ RELATED VIDEOS Pabda machh'er tel jhol: • Pabda Mach'er Tel Jhol | Pabda Fish Curry ... Kumro'r jhal: • Kumra'r Jhal | Bengali Kumro Recipe | Easy... FIND US on Facebook, Instagram, Twitter, and Google Plus @bongeats. MUSIC "Priyo Phuchkawala" by Bemanan ( / bemananmusic )