У нас вы можете посмотреть бесплатно 越南春卷蘸醬/萬用海鮮蘸醬 Nuoc Cham for Vietnamese Spring Roll/Versatile Seafood Dipping Sauce **字幕CC Eng. Sub** или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🟢材料: 糖 50克 魚露 50克 水 50克 青檸汁 50克 蒜頭 20克 辣椒 3隻 🟢做法: 1️⃣ 把糖、魚露、 水各50克放進汁鍋用小火煮至微滾,放涼備用。 2️⃣ 加入切碎的蒜頭、辣椒、50克的青檸汁連少許果肉拌勻。 3️⃣ 醬汁放入清潔的玻璃瓶內密封可存放雪櫃3至4星期。 📌備注:糖、魚露、青檸汁、辣椒的份量可根據個人口味作調整。 🟢Ingredients: Sugar - 50g Fish sauce - 50g Water - 50g Lime juice - 50g Garlic - 20g Chili peppers - 3 🟢Cooking Directions: 1️⃣ Put 50g each of sugar, fish sauce, and water into a saucepan and simmer over low heat until it reaches a slight boil. Let it cool and set aside. 2️⃣ Add chopped garlic, chili peppers, and 50 grams of lime juice (including a little pulp) into the sauce mixture. Mix well. 3️⃣ Pour the sauce into a clean glass bottle and seal it. It can be stored in the refrigerator for 3 to 4 weeks. 📌Note: The amounts of sugar, fish sauce, lime juice, and chili peppers can be adjusted according to personal taste. Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?.... Twitter: / o_e_cook Instagram: / o_e_cook 作品分享: / 1885999698348679 ✳ / @oeliving 👈請訂閱本台第二頻道 《好易生活頻道 oe living》 ✳ 🍋請開啓字幕:屏幕右下角⏩設定⏩CC字幕 Turn on captions in the bottom right corner of the screen: ⏩Settings⏩CC Captions🥒