У нас вы можете посмотреть бесплатно What is the Sponge and Dough Method? | Knead to Know Basis | BAKERpedia или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
The sponge and dough method produces breads with unique flavor and aroma, a soft crumb, and an improved shelf-life. For this reason, this method is commonly used in pan bread, buns, and other bread varieties. Find out what you need to know about the sponge and dough method in this video! Want to learn more about the sponge and dough process? Get all the details here: https://t2m.io/8sMgWy97 Looking to explore the science behind fermentation? Learn more here: https://t2m.io/R5npSCQq Hungry to learn more about clean label bread production? Check out this article: https://t2m.io/1guB41zJ Curious to discover more common bakery processes? Visit BAKERpedia: https://t2m.io/6jiiDfvF Want baking articles and information in your mailbox? Sign up for the BAKERpedia newsletter: https://t2m.io/Ex4Px4wn #spongeanddough #preferment #fermentation #bread #Bakingbread #breadmaking #commercialbaking #bakeryequipment #baking #bakingindustry #industrialbaking #wholesalebakery #bakerybusiness #retailbakers #bakerylife #foodandbeverage