У нас вы можете посмотреть бесплатно HAVANA TORTA - ljetni klasik koji svi vole! ☀️🏖 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#justkatebake #recepti #kolači #dessert #cake #torte #recipe Sastojci - ingrediants Tostirati ljesnjake, otopiti 5 kasika secera i ljesnjake obloziti kadamelom. Ohladiti i nasjeckati. First toast the hazelnuts, melt 5 tbsp of sugar and make caramel, add hazelnuts, chill and dice to be ready for the cake. Krema - cream 15 g zelatine - gelatine 4 zl hladne vode - cold water to bloom the gelatine 500 ml mlijeka - milk 5 zl secera - tbsp of sugar 1 vanilin secer - vanilla sugar heat the milk and sugar until boiling, add bloomed gelatine, let it cool down until like yoghurt-consistency add 250- 300 ml vrhnja za slag - whipping cream. Podloga - Base 2 zumanjka - egg yolk 50 gr maslaca - butter 4 zl griljaza - tbsp of diced caramel hazelnutts 3 zl brasna - tbsp of flour Malo praska za pecivo - 1/4 teaspoon of baking powder make circle 20 cm. diametar bake 10 min at 180* C Medjukore - middle layers 2 bjelanjka- egg whites Prstohvat soli - pinch of salt 1 zl secera - tbsp of sugar 4 velike zl griljaza - tbsp of caramel diced hazelnuts make circle 20 cm. bake at 120* C for 30 min. Chill cake wery well before serving. Enjoy ❤️