У нас вы можете посмотреть бесплатно Japanese cream cheese ice bun | cream cheese bun recipe | Japanese food или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
[ASMR] How to make Japanese cream cheese ice bun sorry guys, it’s ferment not germinate. [Ingredients] BUN 185g milk 3g yeast 250g bread flour 10g sugar 5g salt FILLINGS 80g cream cheese 20g sugar 150g whipping cream [Steps] 1) Mix milk and yeast together and leave it for 15 minutes. 2) Add bread flour together with sugar and salt, then add milk solution and mix them. Ferment for 2 hours. 3) Separate it into 9 different dough, add bread flour on top and germinate another 10 minutes. Then bake at 150 degree 17 minutes. 4) Add cream cheese and sugar, mix them together then add whipping cream until it form a stiff structure. 5) Add cream cheese fillings into the buns and you are done! 6) Enjoy~ Thanks for watching. #japanese #bun #creamcheese