У нас вы можете посмотреть бесплатно How to brew a V60 Pour-Over | Step-by-Step Guide for Beginners или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Discover how to brew the perfect filter coffee using a V60 pour-over setup. In this video, we’ll show you why pour-over is such a great brewing method, the essential equipment you’ll need, a simple step-by-step recipe, and expert tips to refine your technique for a consistently delicious cup. Recipe: Dose - 15 grams Yield - 220g Ratio - 1:15 Coffee: El Salvador - Los Naranjitos Process: Honey Flavour Notes: A smooth balance of caramel and chocolate, with a bright finish of peach and nectarine. Chapters: 00:00 - Intro/Why Pour Over? 00:58 - The Equipment 02:12 - Dialling in a Grind Size 03:52 - Recipe 04:37 - Step 1: Grinding the Coffee 05:45 - Step 2: Setting Up the Equipment to Brew 06:30 - A Message From the Roastery 06:49 - Step 3: Heating the Equipment 07:10 - Temperature, How it Affects the Flavour 07:38 - Step 4: The Blume 08:25 - Step 5: Pouring Process 09:38 - Extraction Time 10:00 - Enjoying the Coffee, the Most Important Part! 10:34 - Things to Consider 11:29 - Bloopers Find Us at: https://mikro.coffee/