• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

SOUS VIDE Beginners Series | Pt. 1 Chuck Roast скачать в хорошем качестве

SOUS VIDE Beginners Series | Pt. 1 Chuck Roast 3 years ago

sous vide

chuck roast

beginner

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
SOUS VIDE Beginners Series  | Pt. 1 Chuck Roast
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: SOUS VIDE Beginners Series | Pt. 1 Chuck Roast в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно SOUS VIDE Beginners Series | Pt. 1 Chuck Roast или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон SOUS VIDE Beginners Series | Pt. 1 Chuck Roast в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



SOUS VIDE Beginners Series | Pt. 1 Chuck Roast

The first part of our Sous Vide Beginner Series. If you’re starting to get into the world of Sous Vide cooking you certainly asked yourself, where should I start? Well we’re here to help you out. We’re going to talk about some of the gear you’ll need, the basics of getting started and then i’ll walk you through an easy first cook. Over the next couple of videos I’m going to give you my top 5 cooks for beginners. Up first, the chuck roast a tough cut of meat we’re going to turn into tender perfection. If you have any questions, leave them in the comments below and I will get back to you! Thanks for watching. 00:00 - 00:55: Intro 00:56 - 03:03: Sous Vide Equipment 03:04 - 04:21: Why a Chuck Roast? 04:22 - 05:46: Seasoning 05:47 - 06:32: Getting your cook started 06:33 - 08:16: Choosing a Time & Temperature 08:17 - 09:13: Applying your rub 09:14 - 11:10: The Sear 11:11 - 11:52: Slicing & Plating your Chuck Roast 11:53 - 12:50: How did we do? 12:51 - 13:00: Closing ----------------------------------------------- SUBSCRIBE to This Channel:    / @jbsousvide   ----------------------------------------------- FOLLOW ME ON Instagram:   / jbsousvide   My Blog: jbsousvide.com Facebook:   / jbsousvide   ----------------------------------------------- SOUS VIDE EQUIPMENT * Breville Joule Circulator: https://amzn.to/3wpsLdZ Anova Pro Circulator: https://amzn.to/3dxqFQH Anova Standard Circulator: https://amzn.to/3du26UC Anova 12L Container: https://amzn.to/3wqA6dd Anova 16L Container: https://amzn.to/3qxmVpO Anova Pro Vacuum Sealer: https://amzn.to/3dwlbFP Anova Vacuum Bags (Rolls): https://amzn.to/3fHATke Anova Vacuum Bags (Pre-Cut): https://amzn.to/3sUX3Da LIPAVI Sous Vide Container: https://amzn.to/3KhMe7i MY KNIVES * Dalstrong Chefs Knife: https://amzn.to/2OqT7ew Dalstrong Slicer: https://amzn.to/3unbUqs Dalstrong Serrated: https://amzn.to/3dvgCM0 Victorinox Boning Knife: https://amzn.to/39IZPDX My Grill Stuff * Weber Kettle: https://amzn.to/3wqoBCp Chimney Starter: https://amzn.to/3rJkiyI Slow N’ Sear: https://amzn.to/3cR4Z2R We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.

Comments
  • SOUS VIDE Beginners Series | Pt. 2 Blackened Chicken Thighs 3 years ago
    SOUS VIDE Beginners Series | Pt. 2 Blackened Chicken Thighs
    Опубликовано: 3 years ago
    5368
  • Lesson: Sous Vide 101 | Blue Jean Chef 5 years ago
    Lesson: Sous Vide 101 | Blue Jean Chef
    Опубликовано: 5 years ago
    121381
  • Sous Vide Chuck Roast a la Prime Rib 1 year ago
    Sous Vide Chuck Roast a la Prime Rib
    Опубликовано: 1 year ago
    11259
  • 9 Essential Knife Skills To Master | Epicurious 101 2 years ago
    9 Essential Knife Skills To Master | Epicurious 101
    Опубликовано: 2 years ago
    3037644
  • How to Cook the Perfect Steak | Chef Jean-Pierre 3 years ago
    How to Cook the Perfect Steak | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 3 years ago
    6839619
  • How Time and Temp Affects Sous Vide Meat: Chuck Roast 10 Ways 4 years ago
    How Time and Temp Affects Sous Vide Meat: Chuck Roast 10 Ways
    Опубликовано: 4 years ago
    79688
  • SOUS VIDE Beginners Series | Pt. 3 Glazed Salmon 3 years ago
    SOUS VIDE Beginners Series | Pt. 3 Glazed Salmon
    Опубликовано: 3 years ago
    2321
  • SOUS VIDE Beginners Series | Pt. 4 EGGS BENEDICT 3 years ago
    SOUS VIDE Beginners Series | Pt. 4 EGGS BENEDICT
    Опубликовано: 3 years ago
    6470
  • Sous-Vide Vegetables - Healthy Cooking, with Fantastic Flavor! 3 years ago
    Sous-Vide Vegetables - Healthy Cooking, with Fantastic Flavor!
    Опубликовано: 3 years ago
    85101
  • How to Make The Ultimate Sous Vide Prime Rib with Mint Persillade 2 years ago
    How to Make The Ultimate Sous Vide Prime Rib with Mint Persillade
    Опубликовано: 2 years ago
    337196

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS