• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Kneading Bread Dough Is a Waste of Time | No-Knead Method Explained скачать в хорошем качестве

Kneading Bread Dough Is a Waste of Time | No-Knead Method Explained 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Kneading Bread Dough Is a Waste of Time | No-Knead Method Explained
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Kneading Bread Dough Is a Waste of Time | No-Knead Method Explained в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Kneading Bread Dough Is a Waste of Time | No-Knead Method Explained или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Kneading Bread Dough Is a Waste of Time | No-Knead Method Explained в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Kneading Bread Dough Is a Waste of Time | No-Knead Method Explained

In simple terms mixing is the even distribution of ingredients throughout the dough. But of course, it is more complicated than just that. The mechanical action of mixing develops the gluten network inside the dough. How does gluten work? Gluten is created as soon as flour is mixed with water. Flour contains two proteins that work together to create gluten – glutenin and gliadin. Glutenin helps develop dough structure and elasticity. Gliadin gives dough the ability to be stretchy (extensibility). It is the balance between the two proteins that allows the dough to be stretchy without tearing and elastic without stretching too far. 📖 Read more ➡️ https://www.chainbaker.com/folding-vs... How to knead dough by hand ➡️    • How to Knead Bread Dough by Hand | Detaile...   How to convert recipes to mixer ➡️    • How to Convert a Handmade Bread Recipe to ...   ---------------------------------------------------------------------------------- 🌾 If you would like to support my work click here ⤵️ https://www.ko-fi.com/chainbaker ---------------------------------------------------------------------------------- 🔪 Find all the things I use here ⤵️ 🇺🇸 https://www.amazon.com/shop/ChainBaker 🇬🇧 https://www.amazon.co.uk/shop/ChainBaker ---------------------------------------------------------------------------------- 🥨 To learn more about bread making click here ⤵️ Principles of Baking http://bit.ly/principles-of-baking The Steps of Baking http://bit.ly/steps-of-baking ---------------------------------------------------------------------------------- 🍞 Share your bread pictures here ⤵️ https://www.flickr.com/groups/chainba... ---------------------------------------------------------------------------------- #Bread #Baking #ChainBaker

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5