• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Rava Laddu Recipe | Suji Ke Laddu | सूजी के लड्डू बनाने का तरीका | Chef Sanjyot Keer скачать в хорошем качестве

Rava Laddu Recipe | Suji Ke Laddu | सूजी के लड्डू बनाने का तरीका | Chef Sanjyot Keer 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Rava Laddu Recipe | Suji Ke Laddu | सूजी के लड्डू बनाने का तरीका | Chef Sanjyot Keer
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Rava Laddu Recipe | Suji Ke Laddu | सूजी के लड्डू बनाने का तरीका | Chef Sanjyot Keer в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Rava Laddu Recipe | Suji Ke Laddu | सूजी के लड्डू बनाने का तरीका | Chef Sanjyot Keer или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Rava Laddu Recipe | Suji Ke Laddu | सूजी के लड्डू बनाने का तरीका | Chef Sanjyot Keer в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Rava Laddu Recipe | Suji Ke Laddu | सूजी के लड्डू बनाने का तरीका | Chef Sanjyot Keer

Ganesh Chaturthi Recipes:    • Ganesh Chaturthi Recipes   Full written recipe of Rava Laddu Prep time: 5-10 mins Cooking time: 25-30 minutes Serves: 12-14 medium sized laddus Ingredients: FINE SEMOLINA | बारीक रवा 2 CUPS / 350 GRAMS OIL | तेल 4 TBSP WARM WATER | गुनगुना पानी UPTO ½ CUP POWDERED SUGAR | पीसी हुई शक्कर 1 CUP / 150 GRAMS CARDAMOM POWDER | इलायची पाउडर ½ TSP GHEE | घी ½ CUP / 100 GRAMS GRAM FLOUR | बेसन 3 TBSP ALMOND | बादाम 2 TBSP (CHOPPED) PISTACHIO | पिस्ता 1 TBSP (CHOPPED) CASHEW | काजू 2 TBSP (CHOPPED) RAISINS | किशमिश 1 TBSP Method: Add the semolina into a large bowl along with oil, then mix & massage the semolina to incorporate shortening, it should bind once held in a fist, you can also use ghee instead of oil. Further add warm water & knead a stiff dough, the quantity of water will vary slightly depending on the quality of the semolina, the dough should not be soft. Further take small portions from the dough & just flatten it out between your fists. Fry them in hot oil (165° C) over medium low flame until light golden brown, it will take about 12 minutes. Once fried, transfer them into a sieve & let them cool down slightly, once you can touch them, roughly break & add them into a bowl so they can cool down faster. Further grind the mixture, its consistency should be similar to that of coarse semolina, make sure you grind in batches. Add the mixture into a large bowl, then sieve in the powdered sugar & cardamom powder & mix well. Set a small pan over medium flame & add 3 tbsp of ghee from the total quantity, once the ghee melts add the gram flour & stir well, cook the gram flour over low flame while stirring continuously until it turns biscuity in colour. Add the ghee & gram flour mixture into the semolina mixture, then set the pan over medium heat & add the remaining ghee along with the nuts & raisins. Stir well & fry the nuts over low flame until they turn light golden brown, then add the entire mixture into the semolina mixture & stir well using a spatula. Once the mixture becomes warm enough to touch, you can mix with your hands & make sure that the ghee gets incorporated properly, if the mixture does not seem to bind them you can heat up a few more tablespoons of ghee & add it gradually. Take small portions from the mixture & shape then into laddus. Your rava ke laddu are ready. #YFL #SanjyotKeer #ravaladdu The Music I use in All my videos - https://bit.ly/3CdPbSc (Best for independent creators) Follow us on all platforms: Facebook - https://bit.ly/3o6alLt Instagram - https://bit.ly/2RFkL8z Follow my personal handles here: (Chef Sanjyot Keer) Facebook - https://bit.ly/3tpjqQA​​​​​​​​​ Instagram - https://bit.ly/3o0FZK8 Twitter - https://bit.ly/33qQpJN Intro 0:00 Dough & Frying 1:13 Final Process 6:51 Plating 9:03 Outro 9:49

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5